Serdar Nasır Kimdir, Nerelidir, Galatasaray ? Prof. Dr. Serdar Nasır Serdar Nasır kaç yaşında? Prof. Dr. Serdar Nasır instagram adresi

26.03.2022
Serdar Nasır Kimdir, Nerelidir, Galatasaray ? Prof. Dr. Serdar Nasır Serdar Nasır kaç yaşında? Prof. Dr. Serdar Nasır instagram adresi


Yüz nakli yapmış bir doktor olan Prof. Dr. Serdar Nasır, Ankara / Çankaya bölgesinde, Söğütözü Mahallesi Koç Kuleleri A Blok – 29 Numara’da hizmet vermektedir.

2002-2009 yılları arasında Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı’nda çalıştı. 2009 yılından itibaren Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı’nda çalışmaktadır.

Plastik cerrahi veya tam adıyla plastik, rekonstrüktif ve estetik cerrahi, vücut üzerindeki çeşitli yapıların yeniden yapılması, şekillendirilmesi, ciddi doku kayıplarının giderilmesini ve her türlü estetik girişimi kapsayan cerrahi bir disiplindir. Pediatrik plastik cerrahi türü de vardır.

Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Hangi Hastalıklara Bakar?

  • Doğumsal ya da edinsel deformiteler ( Yarık dudak , yarık damak , doğuştan yapışık parmaklar)
  • Travma ve hastalıklar sonrası oluşan açık yaralar.
  • Travma sonrası yüz kemiklerinde oluşan kırıklar ve cerrahi tedavisi.
  • Cilt kanserleri ve cerrahi tedavisi.

Prof. Dr. Serdar Nasır instagram üzerinde @prof.dr.serdarnasir kullanıcı adı ile bulunur ve 83 bin takipçisi vardır 26 Mart 2022 itibariyle.

Açıklama kısmında aşağıdaki bilgiler yer alır.

Prof. Dr. Serdar Nasır
Estetik CerrahHacettepe Plastik Cerrahi Öğretim Üyesi
Galatasaray Kongre Üyesi ❤💛
Yedek Hesap: @prof.dr.nasir
#WhatsApp: +90 533 085 21 59

You cannot copy content of this page