Sabina Pitic Reshad Strik kimdir? Reshad Strik eşi nereli? Sabina Pitic Reshad Strik eşi ve çocuğu

07.03.2023

Reshad Strik kimdir? Dini? Reshad Strik eşi kimdir? Reshad Strik Türkçe biliyor mu? Reshad Strik eşi nereli? Reshad Strik kimdir ? Dini? Sabina Pitic Reshad Strik eşi ve çocuğu

1988 yılında Saraybosna’da hayata gözlerini açan Sabina Pitic’in yaşı 35’tir. Müslüman bir ailede hayata gelen Sabina Pitic 1988 yılında dünyaya gözlerini açmıştır. Sabina Pitic’in boyu 1.65’dir.

22 Haziran 1981 doğumlu Ailenin Yeni Üyesi’nin sunucusu Reşat Strik Avustralyalıdır.

Bosnalı Müslüman bir babanın ve Avustralyalı bir Katolik’in dördüncü çocuğu. Babası Bosna Herseklidir. Oyuncu, yapımcı ve sunucu Reşat Strik, eşi ve çocukları ile İstanbul Üsküdar’da yaşıyor.

Reshad Strik, 22 Haziran 1981 tarihinde Avustralya’nın Canberra şehrinde dünyaya geldi.

Boşnak kökenli olan Reshad Strik, Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi’nde oyunculuk eğitimi aldı.

Kariyerinin ilk dönemlerinde Avustralya’da “Blue Heelers” ve “Headland”da rol alan Strik, daha sonra ABD’ye gitti.

Amerika’da, ilk olarak “Tepenin Gözleri 2″de Mickey adlı bir Amerikan askerini canlandırdı. Çok geçmeden ünlü şarkıcı Jessica Simpson’ın “A Public Affair” klibinde rol aldı.

Hong Konglu yönetmen Fruit Chan’ın psikolojik gerilim filmi “Don’t Look Up” filminde ilk kez başrol oyuncusu olarak oynadı.

2010 yılında Bosna Hersek’e giden oyuncu iki uzun metrajlı film ve reklam çalışmaları yaptı.

Aynı zamanda burada bir evlilik de yapan Reshad Strik 2013 yılında Türkiye’ye geldi.

Bir yıl boyunca Türkçe dersi alan oyuncu, Diriliş Ertuğrul ve Filinta dizilerinde rol aldı. Reshad Strik, eşi ve iki çocuğuyla İstanbul’da yaşıyor.

TRT Belgesel kanalında yayınlanan Ailenin Yeni Üyesi adlı programın sunucusu Reshad Strik’in yaşamı, eşi ve çocukları merak konusu Yerli ve yabancı bir çok filmde yer alan Reshad Strik‘in eşi Sabina’nın bir seyahat acentesinin CEO’su olduğu bilinmektedir.

You cannot copy content of this page