Funda Özkalyoncu Kimdir? Funda Özkalyoncu kaç yaşında? Funda Özkalyoncu eşi kim?

02.03.2022
Funda Özkalyoncu Kimdir? Funda Özkalyoncu kaç yaşında? Funda Özkalyoncu eşi kim?

Aramızda kalmasın isimli gündüz kuşağı programı sunucularından olan Funda Özkalyoncu İstanbul doğumludur. Bilindiği kadarıyla 4 kardeşlerdir.

Kendi verdiği bilgilere göre Kuzguncuk’ta ahşap bir evde büyüdü. İstanbul Üniversitesinde okurken bir yandan da THY’da çalıştı.

Yıllarca at bindi ve binicilik hakemidir. Merkez Hakem Kurulu üyesi ve aynı zamanda İstanbul il Spor temsilcisidir.

Funda Özkalyoncuoğlu, Alem FM’de “Bonbon Funda ile Hayat” adlı program yapmaya başladı.

Radio N101’de hafta içi her sabah 07.00 -10.00 arası yayın yapan “Best Of Cem Ceminay Back Up Morning Show” programında Cem Ceminay’ın partneri oldu.

2011 yılında Star TV’de yayınlanan “Yerden Göğe” isimli programın üç sunucusundan biri oldu. Diğer sunuculardan Rasim
Ozan Kütahyalı ile yaşadığı sorun yüzünden programdan ayrıldı.

Funda Özkalyoncuoğlu, bir zamanlar Kanal 1 televizyonunda Mehmet Coşkundeniz ile beraber sabah kuşağı programı yaptı. Daha sonra Acun Ilıcalı Tv8 kanalını satın aldıktan sonra Acun Ilıcalı tarafından “Aramızda Kalmasın” adı ile bir sabah programı yapmaları için Funda Özkalyoncuoğlu, Jess Molho ve Tuba’ya teklif etmiştir.

Funda Özkalyoncuoğlu bir kez evlilik yaptı ve henüz 20 yaşıdayken eşinden ayrıldı. Funda Özkalyoncuoğlu o dönem 9 aylık hamileyken eşinden ihanet yüzünden boşandı.

4 kardeşi olan Funda Özkalyoncuoğlu, İstanbul Üniversitesi mezunu oldu. Üniversiteye giderken aynı zamanda THY’de çalışan Funda Özkalyoncuoğlu, iyi bir at binicisi ve binicilik hakemidir. Merkez Hakem Kurulu üyesi olan Funda Özkalyoncuoğlu, İstanbul İl Spor Temsilcisi’dir.

Funda Özkalyoncuoğlu, radayo dinlemeyi ve radyo programlarına telefonla katılmayı çok severdi. Bu şekilde birçok programa telefonla katıldı ve kendine özgü yorumları ile bilgi birikimlerini esprili bir dilde dinleyicilerle paylaşınca fenomen oldu. Daha sonra radyo programlarına konuk olarak katılan Funda Özkalyoncuoğlu, Alem FM’de kendi programını “Bonbon Funda İle Hayat”ı sunmaya başladı. Buradaki başarısı ile Cem Ceminay sunduğu “Best Of Cem Ceminay Back Up Morning Show” programa partner oldu.

2011 yılında Star TV’de yayınlanan “Yerden Göğe” isimli programın üç sunucusundan biri oldu. Diğer sunuculardan Rasim Ozan Kütahyalı ile yaşadığı sorun yüzünden programdan ayrılan Funda Özkalyoncuoğlu, Kanal 1 televizyonunda Mehmet Coşkundeiz ile sabah kuşağı programı yaptı. Acun Ilıcalı’nın TV8’i satın almasından sonra bu kanalda Jess Molho ve Tuba ile birlikte “Aramızda Kalmasın” programını sunmaya başladı.

Funda Özkalyoncuoğlu, 20 yaşında iken evlendi. Fakat dokuz aylık hamile iken eşinden boşandı. Bu evliliğinden doğan bir oğlu vardır. 2011 yılında “İhanete Uğramış Yemekler” adlı bir kitap çıkarmıştır.

You cannot copy content of this page