Seksenler Nebahat kimdir nereli? Özlem Özkan Kaya kimdir, nereli? Özlem Özkan Kaya Instagram adresi

01.03.2022

Hacettepe Üniversitesi’nde İngilizce iktisat bölümünü okuyan Oyuncu Özlem Özkan Kaya,günümüzde TRT 1’in günlük dizisi Seksenler’e dahil olmuştur. Dizide kasap Bahtiyar’ın (Faruk Sofuoğlu) eşi Nebahat karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor.

Özlem Özkan Kaya Seksenler dizisinin oyuncu kadrosuna Nebahat karakteri ile katılan oyuncudur. Seksenler dizisinde mahallede kasaplık yapan Bahtiyar’ın eşi Nebahat rolü ile diziye katılan Özlem Özkan Kaya daha önce çok fazla dizilerde izlemediğimiz bir oyuncu. Tiyatro kökenli olan Özlem Özkan Kaya Murtaza Ağa, Düşmanla sevişenler, İbiş’in rüyası, Kadın sığınağı gibi tiyatrolarda sahne almış ülkemizin birçok tiyatrosunda izleyici karşısına çıkmış bir devlet tiyatrocusudur.

@ozlem.ozkankaya kullanıcı adi ile Instagram da bulunur. 1500 civarı takipçisi vardır.

Adana Devlet Tiyatrosu mezunudur.

Özlem Özkan Kaya  Adana Devlet Tiyatrosu, Ankara Sanat Tiyatrosu, Konya Devlet Tiyatrosun’da oyunculuk kariyerine devam etmektedir.Ah-u Zelha, Düşmanla Sevişenler, Fadik Kız, İbişin Rüyası, Kadın Sığınağı, Murtaza, Oyun Nasıl Oynanmalı, Özel Hayatlar, Yarınlara Geç Kalmadan, Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz isimli oyunlarda rol almıştır.

Hacettepe Üniversitesi’nde İngilizce iktisat bölümünü okuyan Oyuncu Özlem Özkan Kaya,günümüzde TRT 1’in günlük dizisi Seksenler’e dahil olmuştur.Dizide kasap Bahtiyar’ın (Faruk Sofuoğlu) eşi Nebahat karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

You cannot copy content of this page