Büyük aile çiftliği Amanda Owen kimdir? Büyük aile çiftliği Amanda kaç çocuğu var?

20.02.2022
Büyük aile çiftliği Amanda Owen kimdir? Büyük aile çiftliği Amanda kaç çocuğu var?

Büyük aile çiftliği Amanda Owen kimdir? Büyük aile çiftliği Amanda kaç çocuğu var?

TRT Belgesel kanalında yayınlanan bu ilginç program, ıssız bir dağın başına kurulu çiftlikte bir adam, karısı ve 9 çocuğu koyun besiciliği yapıyor.

İngilizce adı “Our Yorkshire Farm” olan Büyük Aile Çiftliği adlı belgesel kuşağı, İngiltere’de çekildi. 2000 dönümlük kırsal arazide yaşayan ailenin 9 çocuğu vardır.

9 çocuklu hayvancılıkla uğraşan bir ingiliz aile.

Amanda Owen instagramda @yorkshireshepherdess kullanıcı adı ile bulunur ve 500 bin civarında takipçisi vardır.

ingiltere’nin 2000 dönümlük kırsal arazisinde yaşayan ve hayatlarını çiftçilik yaparak geçiren 9 çocuklu bir aileyi konu alıyor.

Amanda Owen, 188 Cm boyundadır. Amanda Owen annesi gibi modellik yapan bir kadınken, çiftçilikle ilgili bir kitabı aklına yatan bu fikri uygulamaya koyulur.

Amanda Owen İngiliz Çoban yazar ve sunucu olarak geçer. 1974 doğumludur yani 47 yaşınadadır. Clive Owen ile evlidir.

Raven, Reuen, Annas,Clemmy, Edith, Miles, Sidney, Nancy Owen ve Violet Oweb isimli çokları vardır.

Büyük Aile Çiftliği nerede çekildi veya hangi ülkede çekildiği sorusu TRT Belgesel kanalında yayınlanan bu ilginç programı izleyenlerin kafasında cevap bekleyen bir sorudur. Issız bir dağın başına kurulu çiftlikte bir adam, karısı ve 9 çocuğu koyun besiciliği yapıyor.

Maalesef açıklandı Instagram Bugün ikili 22 yıllık evliliğin ardından ayrılma kararı aldı. Amanda, her ikisinin de imzaladığı bir açıklamada, “Bu kolay olmadı, ancak ikimiz de bunun ailemizin geleceği için doğru seçim olduğuna inanıyoruz” diye yazdı.

You cannot copy content of this page