Yayalar hukuk bürosu dolandırıcılığı? Yayalar hukuk bürosu gerçek mi? Av. Yusuf Muzaffer yayalar dolandırıcılığı?

08.05.2023

Yayalar hukuk bürosu dolandırıcılığı nedir? Yayalar hukuk bürosu gerçek mi?

Bizlere Yayalar hukuk bürosu dolandırıcılığı? Yayalar hukuk bürosu gerçek mi? Av. Yusuf Muzaffer yayalar dolandırıcılığı? soruları yöneltilmektedir.

Soruları merak edilmektedir, arama motorlarında, sosyal medya platformlarında, ülkemiz gündeminde ve web sitemizde Yayalar hukuk bürosu dolandırıcılığı nedir? Yayalar hukuk dolandırıcı mı? sorularına yanıtlar aranmaktadır. Bizlerde sizin için Yayalar hukuk bürosu dolandırıcılığı nedir? Yayalar hukuk dolandırıcı mı? sorularının yanıtlarını araştırdık. İşte detaylar;

Avukat yayalar, Yayalar hukuk bürosunun dolandırıcı olduğu ve internet üzerinden birçok kişiye mesaj atılarak icra borcunuz var denildiği şikayetler arasında görünüyor.

Evet son zamanlarda sıklıkla bizlere sorulmaya başladı. Zaman zaman gelen bu mesajlarla ilgili olarak eğer herhangi bir icra borcunuz yok ise en yakın Cumhuriyet Savcılığına veya Polis Merkezine giderek suç duyurusunda bulunabilirsiniz.

Bahse konu avukat veya hukuk bürosunun dolandırıcı olup olmadığını bilemiyoruz fakat bu konularda dikkatli olmanızda fayda var.

Cep telefonlarınıza gelen ‘sahte icra’ mesajlarına dikkat, konuya ilişkin ulusal bir kanalda yayınlanan bilgi de şu şekildedir.

Kolay yoldan para kazanma uğruna dolandırıcılığı tercih eden şahıslar, vatandaşları tuzaklarına düşürüyor.

Çeşitli yöntemler kullanan bu şahıslar, hemen hemen her gün en az bir kişiyi mağdur ediyor.

En sık rastlanan yöntem ise telefon dolandırıcılığı.

Dolandırıcıların son yalanında; ‘Hukuk bürosu’ adı altında gönderilen bir mesajda geçmiş dönemlerde alınıp, iade edildiği ve ödemesinin yapılmadığı öne sürülen bir saat siparişiyle karşılaşıldı. Bunun üzerine belirli bir miktarda para talep edildi ve ödenmemesi durumunda haciz gelebileceği bildirildi.

“İCRA TAKİP İŞLEMLERİ TELEFON YOLUYLA İLETİLEMEZ”

“Gerçek bir icra takip işlemi telefon ya da mesaj yoluyla iletilemiyor. Kanun, cebri icra yoluyla başlatılan takiplerin ancak insanlara tebligat yoluyla iletilebileceğini, şirketlerin ise ev tebligatı ile iletilebileceğini sınırlandırmış. Hakkınızda başlatılmış bir icra takip var ise mesaj veya arama yoluyla değil tebligat yoluyla ikamet adresine yapılabilir.

You cannot copy content of this page