Selin İmer kimdir? Selin İmer kaç yaşında? Selin İmer kaç evlilik yaptı? Selin İmer ilk eşi?

08.05.2023

Selin İmer kimdir? Selin İmer kaç yaşında? Selin İmer kaç evlilik yaptı?

Soruları merak edilmektedir, arama motorlarında, sosyal medya platformlarında, ülkemiz gündeminde ve web sitemizde Selin İmer kimdir? Selin İmer kaç yaşında? Selin İmer kaç evlilik yaptı? Selin İmer ilk eşi? sorularına yanıtlar aranmaktadır. Bizlerde sizin için Selin İmer kimdir? Selin İmer kaç yaşında? Selin İmer kaç evlilik yaptı? Selin İmer ilk eşi? sorularının yanıtlarını araştırdık. İşte detaylar;

Sosyetenin yakından tanıdığı Selin İmer, 14 Ocak 1983 yılında dünyaya geldi. İtalyan Orta Okulu ve MEF Okulları’nda orta öğrenimini tamamlayan Selin İmer, daha sonra ABD’ye giderek psikoloji, moda ve reklam üzerine eğitim aldı.

Merhum iş adamı İnsel İmer ile Canan İmer’in kızları olan 34 yaşındaki Selin İmer, bugüne kadar ünlü isimlerle yaşadığı aşklarla gündeme gelmişti.

Selin İmer’in adı Doruk Kaya, Alican Ulusoy, Nedim Keçeli ve Beşiktaş eski başkanı Serdar Bilgili gibi ünlülerle anılmıştı.

2012’de adı Arda Turan ile birlikte anılan Selin İmer’in Madrid’de Arda’nın evine yerleştiği dedikoduları hızla yayılmıştı. Fakat Arda Turan bu aşkı yalanladı. Selin İmer, bir dönem gerçek kürk giydiği için çok eleştirilmişti. Sosyetik güzelin “Kış mevsimini yaşıyoruz ve ben de herkes gibi kürk giyiyorum” açıklaması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Mustafa Ceceli’nin sosyetik güzel Selin İmer ile aşk yaşadığı ortaya çıktı ve sonrasında evlendiler. Halen evliler.

You cannot copy content of this page