Bahaş Holding kimin, Bahaş Holding sahibi kim?

08.07.2021
Bahaş Holding kimin, Bahaş Holding sahibi kim?

İstanbul Esenler merkezli bir şirket. Holding; inşaat, yapı, enerji, oyuncak, tarım, hayvancılık, sağlık gibi alanlarda hizmet veriyor.

Holding, resmi web sitesinde ortaya çıkış hikayesini şu şekilde açıklıyor:

Temelleri 29 yıl önce atılan Bahaş Holdingin ikinci nesil yöneticisi Abdüssamet Bahadır, babası Saim Bahadırın tecrübeleri ışığında büyüttükleri şirketlerin hedeflerini ve gayrimenkul piyasasındaki gelişmeleri Ekonomi Müdürümüz Mehmet Canıtatlı ya anlattı.
Bahaş Holding, Capital Ekonomist dergilerinin düzenlediği “Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri 2018 Real Estate Stars” araştırmasında “en fazla konut satışına imza atan şirketler” kategorisinde ödüle layık görüldü.
         Bahaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdüssamet Bahadır,
“İnşaat müteahhitliği ve gayrimenkul geliştirme konusunda deneyim sahibi olan
Bahaş Holding, 28 yıldan beri ayrıca inşaat, taahhüt. sağlık, turizm, tarım ve hayvancılık, oyuncak, akaryakıt, satış ve pazarlama, proje yönetimi, savunma sanayi ve teknoloji gibi farklı alanlarda hizmet veriyoruz. Bugüne kadar tüm kamu kurum ve kuruluşlarına çalışan Bahaş Holding, bu deneyimini dört farklı projeye taşıdı.
Bundan sonra çıtayı daha yükseklere çıkarmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”
        Abdüssamet Bahadır Mustafa Karahasanoğlu Saim Bahadır Geçtiğimiz günlerde gazetemizi ziyaret eden Saim Bahadır ve Abdüssamet Bahadır, gazetemizin İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu tarafından ağırlandı.
Bahadır: GELECEĞİN YATIRIMI: YAPAY ZEKÂ Bir inşaat şirketinin yöneticisi olarak arsa yatırımı yapmamız doğal. Ama benim gelecekle ilgili ağırlıklı yatırım planım bilişim ve yapay zeka üzerine olacak.
        Londra’da startup projelere ufak yatırımlarım oldu, bazı projelerin de içinde bulundum. Teknoloji ve yapay zekâ yatırımlarını cazip buluyorum. dedi.
KONUT PROJELERİMİZ :
        Üsküdar’ın geleceğine inanıyoruz ve araştırmalarımız devam ediyor. Konya’ya da kentsel dönüşüm için gittik incelemelerde bulunduk. Tek tek bakıp değerlendirme yapıyoruz. Ancak somutlaşmış bir şey yok. Oyuncak sektörüne de girdiklerini söyleyen Bahadır, KANZ markasıyla yerli | üretime ağırlık vereceklerini kaydetti. Biz de bunu başarmalıyız.

You cannot copy content of this page