Akan Abdula kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Akan Abdula eşi kimdir?

16.05.2023

Soruları merak edilmektedir, arama motorlarında, sosyal medya platformlarında, ülkemiz gündeminde ve web sitemizde Akan Abdula kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Akan Abdula eşi kimdir? sorularına yanıtlar aranmaktadır. Bizlerde sizin için Akan Abdula kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Akan Abdula eşi kimdir?sorularının yanıtlarını araştırdık. İşte detaylar;

17 yıl reklam, pazarlama stratejileri, marka yönetimi ve pazar araştırma iş deneyimi vardır. Grey İstanbul reklam ajansında Strateji ve Planlama bölüm başkanlığı ve Grey Group Worldwide global strateji konseyi üyeliği yaptı. Global konseyi yöneten 12 stratejist arasındaydı.

Reklam Özdenetim Kurulu üyeliği yaptı. Kırmızı, Felis ve Effie jüriliği yaptı. Türkiye’nin en iyi ürün lansmanı ve en etkili sosyal sorumluluk kampanyaları olmak üzere, çok sayıda altın Effie ödülüne layık görüldü. 2012’de FutureBright ve Davranış Enstitüsü’nü kurdu. Bugün her iki şirket Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri arasındadır. Şirketleri 400’ün üzerinde markayı portföyünde bulundurmaktadır. Ayrıca Türkiye’nin en büyük markalarına şahsen danışmanlık vermektedir.

Bilgi Üniversitesi, Marka Okulu’nda Tüketici Davranışları dersini vermektedir. 2016 yılında ZMET Institute’u kurdu ve zihin bilimi öncü şirketlerinden Olson Zaltman & Associates’in dokuzuncu küresel ortağı oldu. Daily Telegraph stratejik yaklaşımlarını haberleştirmiştir.

You cannot copy content of this page