Aysel Ösüz kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Evli mi? Eşi kim?

30.04.2023

Aysel Ösüz kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Evli mi? Eşi kim?

Soruları merak edilmektedir, arama motorlarında, sosyal medya platformlarında, ülkemiz gündeminde ve web sitemizde Aysel Ösüz’ün hayatı ve biyografisi merak ediliyor. sorularına yanıtlar aranmaktadır. Bizlerde sizin için ysel Ösüz kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? sorularının yanıtlarını araştırdık. İşte detaylar;

1988 yılında Şanlıurfa’da doğdu. 2010 yılında Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2010 yılında Yukarı Sarpın ilkokulunda göreve başlayan Aysel ÖSÜZ 2015 yılından itibaren halen görev yapmakta olduğu Başören(Akziyaret) İlkokulunda öğretmenlik mesleğine devam etmektedir. Evli ve bir çocuk annesidir.

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim ve Öğretimde Yenilikçi Öğretmen Ödülleri için 2016-2017 eğitim öğretim yılında 3357 proje arasından 106 proje bölgesel ödül almaya layık görülmüştür. ‘Dünyayı Güzelleştirecek Çocuklar’ projesi ile katılan Aysel ÖSÜZ kurumsal kapasitenin geliştirilmesi kategorisinde Güneydoğu Anadolu Bölge birinciliği elde etmiştir.

Ardından Türkiye birinciliği de kazanan Aysel ÖSÜZ Bakanlık ödülü almıştır. 2017 yılında ‘Yılın Öğretmeni’ seçilen Aysel ÖSÜZ , 24 kasım öğretmenler gününde Başbakanlık Çankaya Köşkünde konuşma yapmıştır. Cumhurbaşkanlığı resepsiyonuna katılmıştır.

Birçok kurum ve kuruluşun organize ettiği programlara konuşmacı olarak katılmıştır.

You cannot copy content of this page