Hakan Mengüç kimdir, aslen nereli, yaşı, Boyu Kaç cm? Hakan Mengüç evli mi? çocuğu var mı? kaç yaşında? Hakan Mengüç eşi kimdir?

30.04.2023
Hakan Mengüç kimdir, aslen nereli, yaşı, Boyu Kaç cm? Hakan Mengüç evli mi? çocuğu var mı? kaç yaşında? Hakan Mengüç eşi kimdir?

Hakan Mengüç evli mi çocuğu var mı kaç yaşında? Hakan Mengüç kimdir, aslen nereli, yaşı, Boyu Kaç cm? Hakan Mengüç evli mi? çocuğu var mı? kaç yaşında? Hakan Mengüç eşi kimdir?

Soruları merak edilmektedir, arama motorlarında, sosyal medya platformlarında, ülkemiz gündeminde ve web sitemizde Hakan Mengüç evli mi çocuğu var mı kaç yaşında? sorularına yanıtlar aranmaktadır. Bizlerde sizin için Hakan Mengüç evli mi çocuğu var mı kaç yaşında? sorularının yanıtlarını araştırdık. İşte detaylar;

Hakan Mengüç 27 Aralık 1985 günü Bursa’da doğmuştur. Küçük yaşlarından itibaren müziğe merak salmıştır. 15 yaşında hem ney hem de piyano çalmayı öğrenmiştir. Uludağ Üniversitesinde öğrenim gören Hakan Mengüç iki yıl konservatuara girmiş ancak tamamlamamıştır.

Mevlevi geleneği ile büyümüştür. Psikolojiye olan ilgisi nedeniyle Güney Afrika’da hayvan davranışları ve İran’da ise sertifikalı olarak Mevlana Terapi eğitimi almıştır. İngilizce’nin yanında ayrıca Osmanlı Türkçesi, Farsça, Arapça da bilmektedir.

Sufi ney dinletisi veren Hakan Mengüç seminerleriyle de birçok kişiyi etrafında toplamayı başarmıştır. Ayrıca çeşitli yerlerde yaşam koçluğu da yapmaktadır.

Yaşam koçluğu yapan Hakan Mengüç üniversite hocalarından sporculara kadar pek çok kesimle çalışmış biridir. İki arkadaşıyla birlikte Bursa Tiyatro Atölyesini kurmuştur.

Tiyatro oyunları da yazmıştır. Hint ve Uzak Doğu felsefesi üzerine çalışmalar yapmış ve bu konuda eğitim çalışmaları düzenlemiştir.

TRT sanatçılarının korolarında çalan Hakan Mengüç Hint müziğinden Jazz müziğine kadar pek çok müzik yapmıştır. Yaratıcılık atölyesi ve topluluk önüne konuşma eğitimine kadar pek çok kavramı geliştirmiştir.

Üniversitelerde yaptığı konuşmalar sayesinde Erciyes Üniversitesi ve Bozok Üniversitesinde yılın en iyi konuşmacısı seçilmiştir.

2017 yılında kurduğu Youtube sayfasında kendi alanıyla ilgili videolar çekmektedir. Kısa sürede binlerce kişinin takibine girmiştir.

Maddi durumu olmayan öğrencilere verdiği kişisel gelişim alanındaki dersler kurduğu Sufi Akademi’de verilmektedir.

Hakan Mengüç, 2021 Mart ayı itibariyle evli değildir ve çocuğu yoktur.

You cannot copy content of this page