Ayça Ayşin Turan sevgilisi ? Ayça Ayşin Turan estetiksiz hali? Burnu estetik mi? neresinde estetik var?

02.01.2023
Ayça Ayşin Turan sevgilisi ? Ayça Ayşin Turan estetiksiz hali? Burnu estetik mi? neresinde estetik var?

Ayça Ayşin Turan neresinde estetik var? Ayça Ayşin Turan sevgilisi ? Ayça Ayşin Turan estetiksiz hali? Ayça Ayşin Turan Burnu estetik mi? Ayça Ayşin Turan çene estetiği?

Arıza dizisinin Halide’si Ayça Ayşin Turan, “evli mi çocuğu var mı?” gibi sorularla internette aranan ünlülerin başında geliyor.

1992 Sinop doğumlu güzel oyuncu şu anda evli değil ve çocuğu yok.

Yıldız oyuncunun daha önce adı basında oyuncu Aras Aydın ve Özcan Deniz ile de anılmıştı.

Ayça Ayşin Turan kimdir? Ayça Ayşin Turan nereli, kaç yaşında? Ayça Aysin Turan evli mi?

Ayça Ayşin Turan, 25 Ekim 1992’de Sinop’ta doğdu. İki taraftan da Karadenizli olan Turan’ın babası Kastamonulu, annesi ise Sinopludur.

Turan, babasının Tunuslu olduğuna dair iddiaları da verdiği bir röportajda “Biz ai­le­ce Karadenizliyiz. An­ne ta­ra­fım da Se­la­nik göç­me­ni­dir.” diyerek reddetmiştir.

Ayça Ayşin Turan, 25 Ekim 1992 Sinop doğumludur. Babası Kastamonulu annesi ise Sinoplu’dur. İstanbul Üniversitesi Radyo sinema Televizyon bölümünde eğitimine devam etmektedir. Oyunculuk eğitimini Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü tiyatrosunda alan Ayça Ayşin Turan ayrıca Sinop Belediye Konservatuarı’nda da eğitim görmüştür.

2011 yılında yayınlanan Dinle Sevgili dizisiyle televizyon dünyasına adım atan oyuncunun asıl çıkışı Karagül dizisinde canlandırdığı “Ada” rolüyle olmuştur.

Şimdilerde Netflix’de yayınlanan Hakan: Muhafız dizisinde Leyla karakterine hayat veren Ayça Ayşin Turan, 1.67 metre boyunda, 47 kilo ve Akrep burcudur.

Çocukluğundan beri oyunculuğa özel ilgisi bulunan Turan, kariyerine popüler Türk dizileriyle başladı. Ayça Ayşin Turan, 2011-2012 yılları arasında FOX’ta yayımlanan Türk yapımı Dinle Sevgili adlı günlük dizide Gülfem rolüyle tanındı. 2014 yılında Karagül adlı dizide Ada karakterini canlandırdı. 2015 yılında vizyona giren Sevimli Tehlikeli filminde Zeliş karakterini canlandırdı. Karagül dizisinden sonra 2016-2018 yılları arasında; Altınsoylar ve Meryem dizilerde başrolde oynadı.

2018 yılında yayınlanmaya başlayan Netflix yapımı Hakan: Muhafız dizisinde 2 sezon boyunca başrol oyuncusu olarak Leyla karakterini canlandırdı. Zemheri dizisinde başrol oyuncusu olarak “Firuze” karakterini canlandırdı. Ekim 2020 tarihinde başlayan Arıza dizisinde başrol olan “Halide”yi canlandırdı. 15 Haziran 2021 tarihinde yayına başlayan ve 11 Aralık 2021 tarihinde sona eren Ada Masalı adlı dizide başrol olan “Haziran Sedefli” karakterini canlandırdı.

Ayça Ayşin Turan, güzelliğiyle baş döndürmeye devam ederken, ünlü oyuncunun aslında estetik yaptırdığı ortaya çıktı. Ayça Ayşin Turan‘ın estetik operasyonlar sonrası geçirdiği değişimi görenler, gözlerine inanamadı.

You cannot copy content of this page