Yavuz Gürhan kimdir? Nerelidir? Kaç yaşında? Eşi kimdir?

14.10.2023

Yavuz Gürhan 1972 Trabzon doğumludur. Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü mezunudur.

1997 yılında Giresun’un Güce İlçesinde, Güce İlköğretim okulunda Beden Eğitimi öğretmenliği olarak göreve başlamıştır. 2002 yıllında tayin ile geldiği Antalya’da 2008 yılına kadar çeşitli okullarda Beden Eğitimi öğretmenliği görevini sürdürmüştür. 2008 yılında Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcılığına görevlendirilmiştir. 2014 yılına kadar İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde, çeşitli görevlerde bulunduktan sonra İlçe Müdürlüğü kadrosuyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev almıştır. 2015 yılından 2020 yılına kadar Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görevlendirilen Gürhan, 12.02.2021 tarihi itibariyle Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atanmıştır.

Avrupa Birliği tarafından desteklenen birçok projede proje sorumlusu ve yasal temsilcilik yapmıştır. Birçok ulusal ve uluslararası organizasyonlarda görev almıştır. Bunların yanı sıra; Okul Sporları İl Temsilciliği, Antalya Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi İdari Koordinatörü olarak da görev almıştır. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Antalya Valiliği, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görev hayatı boyunca birçok takdir ve teşekkür belgeleri ile ödüllendirilmiştir.

Hayat Felsefesinde kararlılık, yenilik ve çok çalışmanın ayrı bir yeri olan Yavuz Gürhan, evli ve iki çocuk babasıdır. 

You cannot copy content of this page