Tolgahan Salim Urfalı neden öldü? Tolgahan Salim Urfalı nasıl öldü?

18.05.2023

Tolgahan salim urfalı neden öldü? Tolgahan salim urfalı nasıl öldü?

Tolgahan Salim Urfalı ölüm sebebi? Tolgahan Salim Urfalı Neden Öldü? Soruları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Detayları haberimizde derledik. Maalesef üzücü habere göre Görüntü yönetmeni Tolgahan Salim Urfalı, 11 Mayıs 2023 Perşembe günü hayatını kaybetti. Urfalı, El Değmemiş Aşk adlı uzun metraj filmde Focus Puller, New York’ta Beş Minare ve Adalet Oyunu adlı uzun metraj filmlerde Kamera Asistanı ve Son Bir Nefes İçin adlı kısa filmde Görüntü Yönetmeni olarak görev yaptı. Salim Urfalı’nın cenazesi Antalya’da toprağa verildi. Merhuma Tanrıdan rahmet, kederli ailesine sabırlar dileriz.

Görüntü yönetmeni Tolgahan Salim Urfalı, 11 Mayıs 2023 Perşembe günü hayatını kaybetti. Urfalı’nın ölüm sebebi ise henüz açıklanmadı. Urfalı, sinema ve televizyon sektöründe birçok projede görev almıştı. Urfalı’nın cenazesi Antalya’da toprağa verildi.

Tolgahan Salim Urfalı, 1985 yılında Antalya’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü’nden mezun oldu. Görüntü yönetmenliği yapmaya başladığı ilk yıllarda kamera asistanlığı ve focus puller olarak çalıştı. El Değmemiş Aşk adlı uzun metraj filmde focus puller, New York’ta Beş Minare ve Adalet Oyunu adlı uzun metraj filmlerde kamera asistanı olarak görev yaptı. Son Bir Nefes İçin adlı kısa filmde ise görüntü yönetmeni olarak imza attı.Urfalı, ayrıca birçok reklam filmi, dizi ve belgeselde de görüntü yönetmenliği yaptı.

You cannot copy content of this page