Arife Okur kimdir, nerede?

04.02.2021
Arife Okur kimdir, nerede?

Esra Erol’da programının bugünkü konuğu Fatma Okur ve Mustafa Okur.

Mustafa okur ifadesinde; “Tekstil atölyesinde çalışmakta olan 20 yaşındaki kızı Arife Okur’un 1 Şubat Pazartesi günü işe gitmek için evden çıktığını, aynı gün öğleden sonra Arife’nin arayarak ben biriyle kaçtım sakın beni aramayın dediği, iş yerinin patronunu aradıklarında ise Arife’nin patronu olan 41 yaşındaki evli ve 1 çocuk sahibi olan Ersin Öztürk isimli kişiye kaçtığının ortaya çıktığını, o kişinin ayrı zamanda kapı komşusu ve uzaktan da akrabaları olduğunu, kızını o kişiye güvendiğini, kızının bulunup gelmesi halinde affedeceğini ve hiçbir şekilde baskı yapmayacağını” belirtti.

Arife Okur Telefona Bağlandı.

Arife Okur telefonda verdiği ifadesinde; “Ben Ersin’in yanındayım. Geri dönmeyi düşünmüyorum. Daha fazla da konuşmak istemiyorum” diyerek telefonu kapattı.

Ersin Öztürk’ün eşi Ceyda Hanım; “Eşimle hiç bir sorunumuz yoktu, akıllı ve mantıklı düşünen bir kişiydi, eşim bana çok düşkündü, 4 defa tüp bebek tedavisi gördük, 1 çocuğumuz oldu, çok mutluyduk, şok içerisindeyim. Ersin Öztürk benimle şu an hiç konuşmuyor” dedi.

You cannot copy content of this page