Hande Eleman kimdir? Kaç yaşında? Boyu? Sevgilisi?

28.02.2023

Hande Eleman kimdir? Kaç yaşında? Boyu? Sevgilisi?

@handeelaman kullanıcı adı ile instagramda bulunmaktadır.

Hande Eleman ya da Hande Elaman olarak bilinir. Dizi-film oyuncusu Hande Elaman, lisans eğitimini Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır. Hande Elaman, bu zamana kadar birçok dizi ve projede rol alan Hande Elaman, oyunculuk çalışmalarına Şafak Binay Menajerlik bünyesinde devam etmektedir.

Hande Eleman Rol Aldığı Film ve Diziler

  • Veda Mektubu (TV Dizisi 2023)
  • Ramo (TV Dizisi 2020)
  • Çukur (Seyhan, TV Dizisi 2019)
  • Söz (TV Dizisi 2017)
  • How i Became Man? / Nasıl Adam Oldum? (Kısa Film 2015)

Küçük planlar çevirebilecek, kolay yalan söyleyebilen bir karakter olarak dikkat çeken Hatice, Mehmet’in önüne engeller çıkaracak mı izleyiciler merak ediyor. Hatice rolündeki Hande Elaman, ikircikli karakteri başarıyla yansıtıyor. Başarılı ve genç oyuncunun adını önümüzdeki yıllarda daha sık duyabiliriz.

Veda Mektubu’nda Hatice isimli karakteri canlandıran Hande Elaman, ilk bölümde başarılı performansıyla izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı. Evleneceği karakter Mehmet’in nişandan önce başka bir kişiye aşık olması ile yıkılan Hatice’nin ilerleyen bölümlerde neler yapacağı merak ediliyor.

Tiyatro çalışmalarının yanı sıra Nasıl Adam Oldum?, Söz, Ramo ve Çukur gibi dizilerde rol alan Hande Elaman güzelliği ile de dikkat çekiyor.
Hande Elaman Antigone, Cadı Kazanı, Lysistrata Düşleri ve Troya-4 isimli tiyatro oyunlarında da rol almıştı.

You cannot copy content of this page