Yalı Çapkını Abidin kimdir, eşi kim? Ersin Arıcı kimdir, kaç yaşında, nereli?

24.02.2023

Yalı Çapkını Abidin kimdir, eşi kim? Ersin Arıcı kimdir, kaç yaşında, nereli?

Yalı Çapkını’nın başrol oyuncusu Ferit’in şofürü olan Abidin, aynı zamanda evin sağ koludur. Ferit karakteriyle eğlenceli atışmalarıyla dikkat Abidin rolü kısa sürede çok sevildi. Yalı Çapkını Abidin karakterine Ersin Arıcı hayat veriyor.

1991, Şanlıurfa doğumlu olan Ersin Arıcı, birçok dizi ve tiyatroda yer aldı. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde lisans eğitimi aldıktan sonra İstanbul’da yaşamaya devam eden Arıcı, 2015 yılından itibaren tiyatronun yanı sıra dizilerde de rol almaya başladı.

Ersin Arıcı kimdir? Yalı Çapkını’nda canlandırdığı Abidin karakteriyle adından söz ettiriyor

Ersin Arıcı, 1991 yılında Şanlıurfa’da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Şanlıurfa’da tamamlayan oyuncu, üniversiteyi kazandıktan sonra İstanbul’a yerleşti. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde lisans eğitimi aldıktan sonra Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi’ne gitti.

Ersin Arıcı, tiyatro çalışmaları yanı sıra 2015 yılından itibaren yana Tabula Rosa, İnsanlık Suçu, Keşke Hiç Büyümeseydik, Avlu, Kağıttan Hayatlar, Yakamoz S-245, Gidenler gibi çeşitli film ve dizilerde rol aldı.Avlu dizisi tanınırlığını artıran dizi oldu. Bu dizide Kadir karakterini canlandırdı. Dijital platformdaki ilk işi Kağıttan Hayatlar filmi oldu. Bu filmde Çağatay Ulusoy ile birlikte oynayan oyuncu Gonzales karakterine hayat verdi.

Bu filmle 4. Uluslararası İzmir Film Festivali’nde Dijital Platform En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü aldı. Dijital platformdaki ikinci projesi ise Özge Özpirinçci ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolde olduğu Yakamoz S-245 oldu. Dizide Altan rolünü canlandırdı.

You cannot copy content of this page