Deniz Dülgeroğlu kimdir? Nerelidir? Deniz Dülgeroğlu Kaç yaşında? Doğum tarihi? Babası kimdir?

02.05.2023

Deniz Dülgeroğlu kimdir? Nerelidir? Deniz Dülgeroğlu Kaç yaşında? Doğum tarihi? Deniz Dülgeroğlu Babası kimdir? Deniz Dülgeroğlu annesi kimdir?

Soruları merak edilmektedir, arama motorlarında, sosyal medya platformlarında, ülkemiz gündeminde ve web sitemizde Deniz Dülgeroğlu kimdir? Deniz Dülgeroğlu nereli ve kaç yaşında? sorularına yanıtlar aranmaktadır. Bizlerde sizin için Deniz Dülgeroğlu kimdir? Deniz Dülgeroğlu nereli ve kaç yaşında? sorularının yanıtlarını araştırdık. İşte detaylar;

Deniz Dülgeroğlu 1986’da Karabük’te dünyaya geldi. Podcaster. Eski reklam yazarı. Çok eski diş hekimi. 10 yaşında Robert Kolej’i kazanınca İstanbul’a gelip ortaokul ve liseyi yatılı okudu. Yazar ya da tiyatrocu olmak istiyordu ancak annesi hayatta sağlam durmak için para lazım olduğunu söyleyince Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ni birincilikle kazanarak girdi ama her anından nefret etti.

Öyle ki, annesinin evinde kalırken okula gitmemek için altı ay odasındaki gömme dolabın içinde saklanarak yaşadı. Daha sonra cerrahi alanında doktora yapmaya başlasa da 26 yaşında ani bir kararla bırakıp reklam yazarı oldu.

2018 yılında Cannes Lions tarafından yaratıcı sektörde dünyada ümit veren 20 kadından biri olarak See It Be It programına seçildi. 2020 yılında “Merdiven Altı Terapi” isimli bir podcast kanalı ve aynı isimde bir YouTube kanalı kurarak kendi hikayelerini insanlara anlatmaya başladı.

You cannot copy content of this page