İlyas Salman eşi Gülser Salman kimdir? Nereli, kaç yaşında? Çocuklar?

02.01.2023

İlyas Salman eşi Gülser Salman kimdir? Nereli, kaç yaşında? Çocuklar?

14 Ocak 1949 yılında Malatya ilinin Arguvan ilçesinde doğdu. Aslen Arguvan, Malatyalıdır. Arguvan ilçesi Asar mahallesi nüfusuna kayıtlıdır. Uzun yıllardır oynadığı Kürt tiplemeleri nedeniyle Kürt olarak kabul edildi ve bunu açıkça yazanlar da olmuştur.

Duayen oyuncu İlyas Salman geçtiğimiz gün 45 yıllık eşi Gülser Salman ile görüntülendi. Yeşilçam’da birçok unutulmaz filmin kahramanı olan 71 yaşındaki İlyas Salman’ın özel hayatı merak konusu oldu. Antalya’da hizmet veren bir mekanın açılışına gitti. 45 yıldır evli olan Salman’ın eşini ilk kez görenler şaşkına uğradı.

Okuduğu şiirlerle açılışa renk katan İlyas Salman, gecede kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen sevenlerini geri çevirmedi.

Ünlü oyuncu, geceye eşi Gülser Salman’la katıldı. 45 yıldır evli olan çiftin Devrim adında bir kızları ve Temmuz Ali adında bir oğulları var.

İlyas Salman kimdir: İlyas Salman, 14 Ocak 1949; Arguvan, Malatya, Türk sinema, tiyatro, dizi oyuncusu ve yönetmen.

14 Ocak 1949 yılında Malatya ilinin Arguvan ilçesinde doğdu. Aslen Arguvan, Malatyalıdır. Arguvan ilçesi Asar mahallesi nüfusuna kayıtlıdır. Uzun yıllardır oynadığı Kürt tiplemeleri nedeniyle Kürt olarak kabul edildi ve bunu açıkça yazanlar da olmuştur.Ancak 2007 yılında kendi yazısında ve kitabında Türkmen Alevisi olduğunu belirtti.

You cannot copy content of this page