Tuğba Tetik kimdir, ne iş yapar? Kaç yaşında? Tuğba Tetik babası kimdir? Tuğba Tetik Özgür Tetik?

27.04.2023

Tuğba Tetik kimdir, ne iş yapar? Kaç yaşında? Tuğba Tetik babası kimdir? Tuğba Tetik Özgür Tetik?

Özgür Tetik 1975 yılında doğdu. Ortaokul da basketbola merak saldı ve uzun yıllar basketbol oynadı. 2014 yılında antrenör eşi Tuğba Tetik ile birlikte Running Academy’i kurdu ve bu kurumun içinde sporcu performans ölçümleri yaptı. Aynı zamanda profesyonel ve amatör sporcuların antrenörlüklerini yapıp, sporcularıyla birlikte birçok uluslararası yarışmalara katıldı. Özgür Tetik, 1993 yılında kuvvet antrenörlüğü eğitimine başladı. Hem sporcu hem de antrenör olarak uzun süre kuvvet antrenmanları uyguladı ve uygulattı. Daha sonra 2002 senesinde triathlon ile tanıştı ve olimpik triathlon branşında yarıştı.

Koşu ve kuvvet koçluğu branşlarında eğitmenlik yapan Tuğba Tetik, spor hayatına ilköğretim döneminde arçelik spor klübünün alt yapısında voleybol oynayarak başladı ve uzun yıllar çeşitli kulüplerde amatör olarak sporculuk hayatını sürdürdü. 2002 yılında Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulunu kazandıktan sonra, okul ile birlikte spor okullarında voleybol antrenörlüğü yapmaya başladı.
2005 yılından sonra alan değiştirerek fitness sektörüne geçiş yapan Tetik, kuvvet antrenörlüğü, grup fitness eğitmenliği ve koşu branşı alanlarında birçok eğitime katılmış, kendisini geliştirmiş ve yaklaşık 11 yıl süresince İstanbul’un önemli kulüplerinde görev almıştır.

You cannot copy content of this page