Benardete ailesi kimdir? Serveti? Benardete ailesi ne iş yapıyor? Adil Benardete ne iş yapar?

30.04.2023

Benardete ailesi kimdir? Serveti? Benardete ailesi ne iş yapıyor?

Monik Burla (Benardete) 500 yıl önce İspanya’dan Osmanlı topraklarına göç eden bir İspanyol Yahudi ailesi olan Burla Biraderler’in torunu. Burla ailesi aynı zamanda Türkiye’nin en eski sanayicileri arasında yer alıyor. Monik Benardete, İvet-Lori Burla çiftinin tek çocuğu olarak İstanbul’da dünyaya geldi. Beyhan Benardete ne iş yapıyor? Beyhan Goldmann Benardete – Girişimci,psikolojik Danışman,Organik gübre üreticisi – Ecoreform Organic solucan gübresi AŞ. LinkedIn.

Adil Benardete ne iş yapar?

İş insanı Adil Benardete koronavirüsü yenerek tekrar sağlığına kavuştu. İstanbul sosyetesinin golf oynayan kadınları arasında yer alan ve sahada kendini unutan Beyhan Benardete, uzun mesailer harcadığı golf tutkusunu, turnuva anılarını ve iş hayatını zaman zaman anlatır.

16.05.2021 günü Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Beyhan Benardete eşi Adil Bey’in yeni yaşı için ufak bir parti düzenledi. Ailece Antalya’da tatil yapan Beyhan Hanım eşi Adil Bey’in doğum günü içinde ufak bir pasta kesmeyi ihmal etmedi. Beyhan Hanım doğum günü kutlamasından kareleri de ” Canım Adilikom, ailemizin reisi, babası, vazgeçilmezi. hep mutlu, neşeli, sağlıklı, hep beraber olalım…” notuyla paylaşarak beğenileri topladı. Adil Bey’in yeni yaş gününde yanında olamayan kızı Rezzan Hanım da babasının fotoğrafına ” Aşkın, tutkun ve sonsuz cömertliğin adamı doğum günün kutlu olsun… Canım Adil babam…” notunu düşerek doğum gününü kutlamayı unutmadı.

You cannot copy content of this page