Bekir Bölükbaşı Kimdir? Ne iş yapıyor?

09.06.2020
Bekir Bölükbaşı Kimdir? Ne iş yapıyor?

Bekir Bölükbaşı Kimdir?

Survivor Türkiye 2020 yarışmacılarından Nisa Bölükbaşı’nın babasıdır.

Çekya’da yaşıyor. Selma ve Nisa adında iki kız çocuğu babasıdır.

Boşnak kökenli olan Bekir Bölükbaşı, İstanbul doğumludur. Bayrampaşa ilçesinde bulunan Yıldırım Mahallesinde büyümüştür.
Yıldırım Mahallesi, birçok Boşnak kökenli vatandaşımızın ikamet ettiği bir semttir.

Survivor Nisa, 2 Temmuz 1998 tarihinde Çek Cumhuriyeti Prag’da dünyaay geldi. Henüz 3 aylıkken annesiyle ardından yalnız yüzmeye başladı.

6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti’ndeki popüler takımda yüzdü. Aynı yıl içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak çeşitli nedenlerden teklifi reddetti. 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa Bölükbaşı, Prag Tenis Kulübü Cibulka’da 15 yıl performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu fakat sonrasında da bu voleybol oynamaya başladı.

2018’de Çek Cumhuriyeti’nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti. 2018’de mimarlık okumaya başlayan yarışmacı, bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı şimdilerde hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine devam ediyor.Survivor Nisa’nin Instagram hesabı ‘nisabolukbasi’ şeklindedir.

Bölükbaşı’nın Survivor 2022 yarışmacılarından Ogeday Girişken ile birlikte olduğu öne sürülürken iddiayı doğrular nitelikteki açıklama Ogeday’dan geldi. Yarışmacı 1,70 boyundadır.

Acun Medya tarafından yıllardır yayınlanan ve TV 8 kanalının izlenme rekorları kıran Survivor 2022 yılında da bizlerle olmaya hazırlanıyor. Yarışma programı olan Survivor 2022 All Star formatı ile sevenleriyle buluşacak. Kadrosuna Survivor 2020’de yer alan Nisa Bölükbaşı’nı da katan yarışma şimdiden merak konusu oldu. Survivor 2020’de sempatik tavırları ile dikkat çeken Nisa Bölükbaşı yarışmaya renk katacak isimler arasında yer almaktadır. Nisa Bölükbaşı kaç yaşında, annesinin adı nedir, kaç dil biliyor, dini nedir konularını sizler için araştırdık.

Survivor 2020’de yarışan genç yarışmacı Survivor 2022 kadrosuna da adını yazdıran isim oldu. Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Cansever’in en yakın arkadaşı olan ve tepkileri ile yarışmaya renk katan Nisa Bölükbaşı yarışmanın en dikkat çeken kişileri arasında yer almaktadır. Survivor 2020’nin en iyi kadın yarışmacıları arasında yer alan Nisa Bölükbaşı yarışmada yapılan oylama sonunca elenmişti. Yarışma ve yarışma sonunda adından sıkça bahsettiren Nisa Bölükbaşı Survivor 2020 ile yıldızı parlamıştır. Survivor 2020 yarışmacılarından olan futbolcu Sercan’ın yarışma boyunca Nisa Bölükbaşına duyduğu ilgi o zamanlar gündem konusu olmuştu. Yarışma sonunda Survivor 2020 ikincisi olan Barış Murat Yağcı ile ilişki yaşayan Nisa Bölükbaşı uzun zaman sosyal medyada konuşulan bir isim olmuştur. Barış Murat Yağcı ile olan ilişkisini aniden bitiren Nisa Bölükbaşı kısa bir süre sonra başka aşklara yelken açması nedeniyle de pek çok hayranının tepkisini çekmiştir. Survivor 2020 sonunda Acun Medya’nın üstelendiği Sihir Annem dizsinde rol alan Bölükbaşı kariyerine farklı bir rota çizmiştir.
Nisa Bölükbaşı Kaç Yaşında?

Sempatik ve sevecen tavırları ile milyonların hayranı olan Nisa Bölükbaşı Survivor 2022 All Star kadrosuna katılacak olan genç isimler arasında yer almaktadır. Yaşı sevenleri tarafında merak edilen Nisa Bölükbaşı birçok kişi tarafından araştırma konusu olmaktadır. Başarılı yarışmacı 2 Temmuz 1998 yılında dünyaya gelmiştir ve 23 yaşındadır. Doğum yeri Prag olan Nisa Bölükbaşı genç yaşına rağmen başarı dolu bir hayat geçirmiştir.
Nisa Bölükbaşı Annesinin Adı Nedir?

Nisa Bölükbaşı’nın kariyer planlamasında en büyük yardımcısı tartışmasız annesidir. 3 aylıkken annesi tarafından yüzme öğretilen Nisa, ardından yalnız yüzmeye başladı ve Çek Cumhuriyeti’nin en iyi takımına adını yazdırdı. Babası Türk vatandaşı, annesi ise Çek Cumhuriyeti vatandaşıdır. Annesinin adı Zana Zavazalova’dır.
Nisa Bölükbaşı Kaç Dil Biliyor?

Çekya’da doğup büyüyen Nisa Bölükbaşı’nın kaç dil bildiği ise merak konusudur. Survivor 2020’de annesi ile video yolu ile konuşan Nisa Bölükbaşı akıcı bir şekilde yabancı dile sahip olması nedeniyle dikkatleri üzerine çekmişti. Türkçe ve İngilizceyi ana dili gibi konuşan Nisa Bölükbaşı Çek -Slovak dillerinin bir parçası olan Çekçeyi de çok iyi bir şekilde konuşabilmektedir.
Nisa Bölükbaşı Dini Nedir?

Annesi ve babası farklı iki kültüre sahip olan Nisa Bölükbaşı’nın dini hayranları tarafından merak edilmektedir. Ancak dini ile ilgili herhangi bir açıklama yapmayan ve bu kişisel bilgiyi kendine saklayan Nisa Bölükbaşı’nın dini tam olarak bilinmemektedir. Daha çok kariyeri ile anılmak istenen genç isim 15 yıl Prag’ın Cibulka takımında tenis oynamıştır. 6 yaşında profesyonel anlamda yüzmeye başlayan Nisa Bölükbaşı yüzmeyi bırakarak yüzme hocası oldu. Ardından voleybola başlayan genç yarışmacı 2018 yılında Çek Cumhuriyeti’nde U20 kategorisinde ikincilik yaşadı. Mimarlık okumaya başlayan Nisa Bölükbaşı o sene voleybolda ki kariyerini sonlandırdı ve Survivor 2020 Gönüllüler listesine adını yazdırarak hayatına farklı bir anlam kattı.

You cannot copy content of this page