Mesut Demir hocaefendi kimdir? Mesut Demir Hoca kimdir, nerelidir?

01.05.2023

Mesut Demir hocaefendi kimdir? Mesut Demir Hoca kimdir, nerelidir?

Soruları merak edilmektedir, arama motorlarında, sosyal medya platformlarında, ülkemiz gündeminde ve web sitemizde Mesut Demir hocaefendi kimdir? Mesut Demir Hoca kimdir, nerelidir? sorularına yanıtlar aranmaktadır. Bizlerde sizin için Mesut Demir hocaefendi kimdir? Mesut Demir Hoca kimdir, nerelidir? sorularının yanıtlarını araştırdık. İşte detaylar;

www.facebook.com/mesutdemirhocaefendi adresinden yaptığı yayınlarla ve videolarla adını duyuran isim @mesut_demir_hocaefendikullanıcı adı ile instagramda bulunmaktadır. Mesut Demir hoca İsmailağa cemaati hocası olarak bilinmektedir. Mesut Demir hocaefendi kimdir? Mesut Demir Hoca kimdir, nerelidir? Neden gündem oldu?

Mesut Demir 1973’te İstanbul’da doğmuştur. Aslen Manisalı’dır. Eğitim hayatına devam ederken diğer yandan da dini derslerde almıştır. Küçük yaşlardan itibaren Mahmut Efendi Cemaati’nin içinde yer aldı. Muhammed Yelkenci ve Şehit Bayram Ali Hoca’nın eğitimlerine katıldı.

Sonraki yıllarda ise öğrenci yetiştirme görevine başladı. Mesut Demir Hoca, İsmailağa Cemaati’nin önde gelen hocalarından biri haline geldi. Ramazanda birçok televizyon programına konuk oldu. Youtube’den verdiği sohbetler ile ün kazanmıştır.

Mesut Demir Hoca 2 Mayıs 2023 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir.

Neden gündem oldu?

Mesut Demir Hoca, “Ne zaman tekke ve zaviyeler kapatıldı. Âlimler, Allah dostları idam edildi, asıldı. Ondan sonra istedikleri dışarıdan derleme toparlama kanunlarla milleti idare etme yoluna gittiler” demişti ve ADD Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt, Demir için savcılara çağrıda bulunmuştu.

You cannot copy content of this page