İlaldı ailesi kimdir? Rojda İlaldı Gürbüz kimdir? Celal İlaldı kimdir?

26.08.2023

Malikanede Yaşayan Ailesinin Evine Gidip ‘Pazar Günü Vlogu’ Çeken ‘@rojdailaldigurbuz’ ismiyle Tiktok isimli uygulamada paylaşımlar yapan Rojda İlaldı Gürbüz, malikanede yaşayan ailesinin evinde çektiği pazar günü vlogu ile viral oldu. Pazar günü için ailesinin ‘İlaldı Malikanesi’ne giden Rojda, evin içinden görüntüler paylaştı.

10 Temmuz 1946 yılında Elazığ Sivrice İlçesi Canuşağı köyünde fakir bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. 6yaşında iken babasının vefatı üzerine 2 kız kardeşi birlikte yetim kaldı. Henüz 10 yaşında olmasına rağmen ailesinin geçimini sağlamak için, Adana’ya giderek muhtelif işlerde para kazanmaya başladı. 1963 yılında 17 yaşında iken ilk evliliğini yaptı. 1966 yılından sonra İstanbul’da yaşamaya başlamış ve şu an Silivri İlçesi Ortaköy’de yaşamını sürdürmektedir. 11’i sağ 1’i vefat etmiş 12 çocuk sahibidir. 2008 yılında 4 yaşındaki oğlunu elim bir kazada kaybetmiştir.

Celal İlaldı ile ilgili sirketinin resmi web sitesinde aşağıdaki bilgiler yer alır.

Celal İlaldı (Doğum 10.07.1946) Kürt Kökenli İş İnsanı. Harput Group Şirketler Topluluğu kurucusu ve yönetim kurulu başkanıdır. Enerjik , Beyefendi ve ileri görüşlü kişiliği ile tanınır. En iyi yatırımın insana yapılan yatırım olduğu düşüncesi ile büyük hedefler koyarak üretime, yeniliğe ve eğitime büyük katkılar sağlamıştır.

You cannot copy content of this page