Ezgi Sütçü Ercan kimdir, nerelidir? Kaç yaşında? Boyu? Ezgi Sütcü Ercan kiminle evli? Ezgi Sütcü Ercan hangi takımı tutuyor?

17.03.2023

Ezgi Sütçü Ercan kimdir, nerelidir? Ezgi Sütçü Ercan Kaç yaşında? Ezgi Sütçü Ercan Boyu? Ezgi Sütcü Ercan kiminle evli? Ezgi Sütcü Ercan hangi takımı tutuyor? Ezgi Sütçü Ercan instagram?

@ezgistc kullanıcı adı ile Twitterda bulunur TRT Spikeridir.

Ezgi Sütçü Ercan’ın eşinin ismi Ozan Ercan’dır. Çiftin bir tane de kızları vardır. Çocuklarının adı ise Lena’dır.

TRT Spor sunucu Ezgi Sütçü Ercan, yukarıda da belirttiğimiz gibi 1987 yılında dünyaya gelmiştir. Yani kendisi şu anda 33 yaşındadır. Öte yandan hangi takımlı olduğu bilinmiyor.

1987 yılında Ankara’da dünyaya gelen Ezgi Sütçü Ercan, lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde tamamlamıştır.

Mezun olduktan hemen sonra TRT’nin açmış olduğu Spikerlik Sınavı’nı kazanan Ezgi Sütçü Ercan, bu kanal bünyesinde yayınlanan Sadece Sinema programını ve aynı zamanda TRT Haber ekranlarında yayınlanan Günlük programının kültür-sanat köşesini sunmuştur.

Program daha sonra Ankara’da yayınlanmaya başlayınca buradaki görevi de sona ermiştir.

Ezgi Sütçü bir süre TRT ekranlarında Sadece Sinema programını sunduktan sonra TRT Spor’a transfer olmuştur. Şu anda burada Veli Yiğit ile beraber Spor Merkezi isimli programı sunmaya devam etmektedir.

Ezgi Sütçü Ercan, Üniversiteyi bitirmesinin ilk olarak TRT Haber ekranlarında yer alarak Sadece Sinema isimli programın sunuculuğunu yapmıştır. Daha sonra sabah kuşağında yayınlanan Günlük isimli programda kültür sanat köşesinin sunumunda yer aldı. Yine TRT Haber ekranlarında Parola ve Hayat Tadında isimli programların sunumunda görev aldı. Bir süre TRT Haber’de çalıştıktan sonra TRT Spor kanalına geçiş yapan Ercan, TRT Spor ekranlarında hafta içi her gün saat 14.00’te yayınlanan Spor Stüdyosu programını Mehmet Sevinç ile birlikte sunmuştur.

You cannot copy content of this page