Ya Muğni ne demek? Ya Muğni Fazileti ve sırları

14.01.2023

Ya Muğni ne demek? Ya Muğni Fazileti ve sırları

Her gün zühre saatinde yani sabah güneş doğarken ve ikindi namazı sonrası “Ya Muğni” ism-i şerifini 1100 defa okuyan ruhi bunalımdan ve fakirlikten kurtulur. Ailesiyle birlikte iken kalben “Ya Muğni” ism-i şerifini zikreden onların sevgisinin ve bağlılığını kazanır.

El Muğni esması zenginlik veren dilediğini zengin eden anlamına gelmektedir. El Muğni esması Allahu Telanın dilediğini zengin dilediğini fakir kıldığını ve tüm bunların imtihan olduğunu belirtmektedir.

Esmaül hüsna içerisinde yer alan El Muğni esması zenginlik ile ilgili bir esmadır. El Muğni esması Allahın gücünü ve kudretini belirtmekte olan bir esmadır.

El Muğni esması Türkçe anlamı zenginlik veren gerçek zenginlik sahibi olan Allah anlamına gelmektedir. Allahu Teala zenginliği mal ve mülkü dilediğine vermektedir.

El Muğni esmasını sabah namazından sonra 2160 kere zikredilmesi maddi sıkıntılardan ve borçlardan kurtulmaya vesile olmaktadır. Ya Muğni zikrini yapmak işlerde kolaylık, sıkıntılardan kurtulma, maddi manevi rahatlık oluşmasına vesile olmaktadır. Ya Muğni esmasını zikreden fakirlikten uzaklaşmaktadır. Ya Muğni esması zenginliğin kapılarını açan bir esmadır. Ya Muğni esmasının zikri 100 kere veya 1000 kere yapılmalıdır. Ya Muğni esmasını zikretmek maddi kapıların açılmasının yanında manevi kapıları da açmaya vesile olmaktadır. Manevi olarak rahatlamaya huzur bulmaya vesile olan bir esmadır. Ya Muğni esması korktuklarından emin olmayı sağlamaktadır. Ya Muğni esması iş bulmada faydalı bir esmadır. Ya Muğni esmasını inanarak okuyan için maddi sorunları kısa zamanda yok olmaktadır. Ya Muğni esması zenginliği cezbeden bolluk ve berekete vesile olan bir esmadır. Ya Muğni esmasını zikretmenin daha birçok fazileti bulunmaktadır.

You cannot copy content of this page