Batuhan Altınbaş kimdir? Nerelidir? Batuhan Altınbaş kimin oğlu? Babası? Eşi?

24.12.2022

Batuhan Altınbaş kimdir? Batuhan Altınbaş Nerelidir? Batuhan Altınbaş kimin oğlu? Batuhan Altınbaş Babası? Batuhan Altınbaş Eşi?

Biyografisi hakkında yaptığımız araştırmada 2021 yılında yayınlanan aşağıdaki haber dışında bilgi bulunmamaktadır.

Türkiye’nin en köklü ve saygın kuruluşlarından biri olan Altınbaş Holding’in veliahtlarından olan Batuhan Altınbaş ile ödüllü yazar ve gazeteci Elif Pisacane’nin Amerikalı diplomat ilk eşinden olan kızı Ece Kask evliliğe ilk adımı attı. 22 Haziran tarihinde Moda Deniz Kulübü’nde gerçekleşen nişan törenine sınırlı sayıda davetli katıldı. Törene damgasını vuran ise davetlilerin takı takmak için yarışa girmesi oldu.

Türkiye’nin lider kurumlarının başına gelerek bir dünya markası haline gelen Altınbaş Holding’ in veliahtı Batuhan Altınbaş, yazar ve gazeteci Elif Pisacane’nin kızı Ece Kask ile nişanlandı.

Türkiye’nin lider kurumlarının başına gelerek bir dünya markası haline gelen Altınbaş Holding’ in veliahtı Batuhan Altınbaş, yazar ve gazeteci Elif Pisacane’nin kızı Ece Kask ile nişanlandı.

2021 yılı 22 Haziran Salı günü Moda Deniz Kulübü’nde gerçekleşen organizasyon Antep’in usullerine uygun bir şekilde tamamlandı. Cemiyet hayatından isimlerinde yer aldığı tören, sosyal medya da büyük ses getirdi. Davetliler ise yerli ve yabancı müzikler eşliğinde eğlencenin tadını çıkardı.

Gaziantepli olan ailenin adet ve usullerine göre gerçekleşen kız isteme töreninde gelini, damat tarafından Ali Altınbaş, İmam ve Hüseyin Altınbaş istedi. İsteme, yüzük kesme ve nişan töreni ile gerçekleşen davette misafirler geline takı takmak için yarışa girdi.

Ayrıca, isteme töreninde yabancı davetlilere özel çeviri de yapıldı. İngiltere’de üniversitede okurken tanışan gençlerin nişanı bir peri masalı gibi gerçekleşti.

Hukuk fakültesinden mezun olan Ece Kask, Türkiye’deki Hukuk fakültesinden denklik almak üzere kolları sıvadı.

YALI ÇAPKININDA GEÇEN KİŞİLERLE ALAKALARI YOKTUR.

You cannot copy content of this page