Sarah Chapman kimdir? Hannah Dodd kimdir, Kaç yaşında? Sevgilisi var mı? Sarah Chapman icon day!

09.11.2022

Sarah Chapman kimdir? Hannah Dodd kimdir, Kaç yaşında? Sevgilisi var mı? Sarah Chapman icon day! Enola Holmes 2 ne zaman çıkacak?

Enola Holmes 2, Nancy Springer’in aynı adlı genç yetişkin kurgu serisine dayanan yeni bir gizem filmi. 2020 filmi Enola Holmes’un devamı niteliğindeki filmin yönetmenliğini Harry Bradbeer üstleniyor

Sarah Chapman kimdir? Kaç yaşında? Sevgilisi var mı? Sarah Chapman icon day! Enola Holmes 2 ne zaman çıkacak?

Sarah Chapman – veya Cicely – Enola Holmes 2’de 27 yaşındaki İngiliz aktris Hannah Dodd tarafından canlandırılıyor.

Birleşik Krallık’ın yükselen yıldızlarından olan Hannah Dodd, okulun ardından Find Me In Paris adlı dizide başrollerden birini üstlenerek oyunculuğa ilk adımını attı ve iki sezon boyunca bu yapımda rol aldı. Dodd aynı zamanda son derece popüler bir dizi olan Harlots’ın iki sezonunda düzenli olarak oynadı.

Hannah Francesca Katie Dodd, İngiliz aktris ve modeldir. Hulu gençlik dizisi Find Me in Paris ve Netflix gizemli filmi Enola Holmes 2’deki rolleriyle tanınıyor. Netflix dönem draması Bridgerton’da altıncı Bridgerton çocuğu Francesca’yı oynamaya hazırlanıyor.

1888 grevi ve karakter aslında aynı adı taşıyan gerçek hayattaki işçi aktivistine dayanıyor.

Hannah da bir model, ancak izleyiciler onu şüphesiz bir dizi gösteri ve filmden tanıyacak.

Televizyon tarafında, tartışmasız en iyi 2022 mini dizisi Anatomy Of A Scandal’dan Young Sophie veya Find Me In Paris’ten Thea Raphael olarak bilinir.

Eğer onları görmediyseniz, onu Harlots (Sophia Fitzwilliam), Pandora (Danışman Jennifer), Flowers In The Attic: The Origin (Corrine Foxworth) veya Bridgerton’da (Francesca Bridgerton) görmüş olabilirsiniz.

Filmlere gelince, ilk itibarlı rolü olan Fighting With My Family’de Townie 2’yi oynadı ve daha sonra 2021 gişe rekorları kıran Eternals’da Sandra’yı oynadı.

Onu Instagram’da @hannahfkdodd kullanıcı adı ile bulabilirsiniz.

You cannot copy content of this page