Keçiperver kimdir? Keçiperver gerçek adı ne? Keçiperver nereli, ismi ne? Keçiperver ve eşi kimdir?

08.11.2022

Keçiperver kimdir? Keçiperver gerçek adı ne? Keçiperver nereli, ismi ne? Keçiperver ve eşi kimdir?

1993 Antalya doğumlu genç kadın daha sonra ailesiyle birlikte köyüne dönmüştür. Sözel alanda başarılı olan genç kız Ankara Gazi Üniversitesi Halkla İlişkiler mezunudur. Mezun olduktan sonra kısa süre bir çalışma hayatı yaşayan Keçiperver daha sonra köyüne geri dönmüştür.

@keciperver kullanıcı adı ile instagramda bulunur.

Açıklama kısmında aşağıdaki ibareler yer alır.

Keçi
Delimsirek
Bu profilde sık sık böcek görebilirsiniz
Yan hesap: @keciperverr
YouTube kanalım:

Burdur Bucak Çamlık Köyü’nde yaşayan ve köy yaşamıyla ilgili videolarıyla YouTube ve Instagram’da fenomen olan Keçiperver’in gerçek ismini sosyal medyada açıklamayı tercih etmiyor.

Ankara Gazi Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümü mezunu olan ünlü fenomen doğallığı ile sosyal medyada büyük bir takipçi kazandı.

Fakat Keçiperver diğer fenomenlerden çok farklı. Ünlü ismin son videosu ise en çok izlenenler arasına girdi. “Köyde 1 gün” adlı video Twitter ve birçok sosyal mecrada milyonlarca kez izlendi.

Sosyal medyada en doğal halini paylaşan fenomenin hayvanlarla arası da çok iyi.

Köyde 1 günümü kısacık göstermeye çalıştım.
Nar ekşisi yapıyoruz.

Burdur Bucak Çamlık Köyü’nde yaşayan ve köy yaşamıyla ilgili videolarıyla YouTube ve Instagram’da fenomen olan Keçiperver’in gerçek ismini sosyal medyada açıklamayı tercih etmiyor. Ankara Gazi Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümü mezunu olan ünlü fenomen doğallığı ile sosyal medyada büyük bir takipçi kazandı.

You cannot copy content of this page