Nilay Toprak Kimdir? Nilay Toprak Babası Kimdir?Nilay Toprak Eşi Kimdir? Nilay Toprak Trafik olayı?

06.11.2022

Nilay Toprak Kimdir? Nereli, Kaç yaşında? Nilay Toprak Eşi Kimdir? Nilay Toprak’a kim saldırdı, olay nedir?

1986 yılında Siirt Kurtalan’da dünyaya gelen Nilay Toprak, Deniz Toprak’ın kız kardeşidir. Sosyal medya fenomeni olan Nilay Toprak 36 yaşındadır. Aslen Siirtli olan sosyal medya fenomeni oyuncu, şarkıcı ve tiyatrocu olarak da sahnelerde yer alıyor.

Anadolu Kız Meslek Lisesi resim bölümünü bitiren Nilay Toprak,Edirne Trakya Üniversite Serigrafi Bölümü’ne girdi ancak bölümü tamamlamadı. 6 yıl boyunca karate yapan ünlü fenomen, 4 yılda tekvando sporu ile uğraştı. Nilay Toprak, 2 yıl boyunca aerobik eğitmeni, 3 yılda siyah kuşak olarak acemilere eğitim verdi.

Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nde oyunculuk dersi olan Nilay Toprak, Instagram üzerinden yayınladığı videolar ile büyük bir takipçi kitlesine ulaştı. “Şive Mizahı” videoları ile sektöre giriş yapan Nilay Toprak, Sinan Çetin’in Propaganda2 isimli sinema filminde Nazike karakterini canlandırdı. Çektiği videolardan sonra muhabirlik teklifi olan Toprak, farklı programlar için skeçler kurguladı.

Sosyal medyada oldukça aktif isimler arasında yer alan Nilay Toprak’ın Instagram hesabında 1 milyon takipçisi yer alıyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, olaydan sonra polis yaptığı çalışmalar sonucunda saldırıyı yapan M.K. ve E.Y. isimli şüphelileri bugün gözaltına aldı. M.K. ve E.Y. polise verdiği ifadede, E-5 Bakırköy istikametinde motosiklet ile seyir halindeyken Nilay Toprak’ın kullandığı aracın aşırı süratle önlerine kırdığını ve bu nedenle motosikletin hâkimiyetini kaybederek yere düştüklerini belirtti. Şüpheliler, daha sonra trafik ışıklarında durduğunu fark ettikleri Nilay Toprak’ın sevk ve idaresindeki araca kaza tutanağı tutmak için yaklaştıklarını, ancak Nilay Toprak’ın kendilerine hakaretlerde bulunduğunu iddia ettiler.

Emniyetteki sorgusu tamamlanan M.K. ve E.Y. adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden, M.K.’ya yurt dışına çıkış yasağı getirilirken iki şüpheli de adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

You cannot copy content of this page