Mert Ramazan Demir babası nereli? Mert Ramazan Demir Ailesi nereli? Mert Ramazan Demir sevgilisi?

04.11.2022

Mert Ramazan Demir babası nereli? Mert Ramazan Demir Ailesi nereli? Mert Ramazan Demir sevgilisi?

Mert Ramazan Demir 1998 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Dialog Anlatım İletişim ve Michelle Danner Acting Studio’da eğitim aldı. Rol aldığı ilk film, yönetmenliğini Sonia Nassery Cole’ün yaptığı “I Am You”da başrolü Damla Sönmez, Cansu Tosun ve Ushan Çakır ile paylaştı.

Yalı Çapkını dizisin yakışıklı oyuncusu Mert Ramazan Demir, son dönemin parlayan yıldızları arasında yer alıyor. Yalı Çapkını dizisin yakışıklı oyuncusu Mert Ramazan Demir, son dönemin parlayan yıldızları arasında yer alıyor. Dizide gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu, bugüne kadar çeşitli yapımlarda rol aldı.

Öğretmen, Şahmaran, Çıplak gibi yapımlarda rol alan oyuncunun sosyal medyada 500 bine yakın takipçisi bulunuyor. Sadece kariyeriyle değil, özel hayatıyla da gündeme gelen oyuncunun eski sevgilisinin de kendisi gibi oyuncu olan Serra Arıtürk olduğu öğrenildi. Hem oyunculuğuyla hem de sesiyle dikkatleri üzerine çeken Arıtürk, en son Aşkın Tarifi isimli dizide Kadir Doğulu ile başrol paylaşmıştı. Arkadaş ortamında tanıştıkları iddia edilen ikilinin aşkları ise uzun sürmemiş.

Mert Ramazan Demir kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Boyu kaç? Mert Ramazan Demir’in oynadığı film ve diziler

Mert Ramazan Demir, 1998 İstanbul doğumludur. Dialog Anlatım İletişim ve Michelle Danner Acting Studio’da eğitim aldı. Beyazperdede rol aldığı ilk film, yönetmenliğini Sonia Nassery Cole’ün yaptığı “I Am You”da başrolü Damla Sönmez, Cansu Tosun ve Ushan Çakır ile paylaştı. 2020’de yayınlanan, yönetmenliğini Can Evrenol’un yaptığı “Çıplak” isimli mini dizinin başrolünde yer aldı. Mert Ramazan Demir, “Öğretmen” dizisinde rol almaktadır..

İstanbul doğumlu olan genç oyuncu, baba tarafından aslen Kocaelilidir. Genç oyuncu, 1,79 cm boy uzunluğundadır. Kilosu ise 74 kg ağırlığı civarındadır. Demir, 25 Kasım günü doğduğundan, Yay burcu erkeğidir..

020- Öğretmen- Ateş- Dizi2020- Çıplak- Mini Dizi2019- Sesinden Aşk Var- Sinema Filmi2019- Üç Harfliler: Adak- Sinema Filmi2015- Aşkopat- Sinema Filmi.

51,8 bin takipçili Instagram hesabı @mertramazandemir.

You cannot copy content of this page