Emanet Nana kimdir, Gerçek adı ne? Kaç Yaşında? Nerelidir? Nana Stambolishvili kim, instagram adresi, biyografisi

03.11.2022

Emanet Nana kimdir, Emanet Nana Gerçek adı ne? Nerelidir? Nana Stambolishvili kim, instagram adresi, biyografisi? Emanet Nana kaç yaşında?

Emanet dizisinde Nana karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Nana Stambolishvili’dir. Başrol oyuncularından Sıla Türkoğlu’nun canlandırdığı Seher karakteri yeni sezonda yok. Onun yerine yeni oyuncu Nana diziye katıldı.

Emanet dizisine bu sezon yeni katılan “Nana” karakteri ilk başlarda “Yaman”ın düşmanıdır. Onunla ilgili bilgi toplamak ve ağabeyinin gerçek katilini bularak adalete teslim etmek isteyecektir. Ancak dizinin ilerleyen bölümlerinde “Nana” karakterinde değişimler başlayacaktır. Dizinin kadın başrol oyuncusunun değişmesinden sonra kadroya giren yeni oyuncu dizide kırık bir Türkçe ile konuşuyor. Bunun nedeni gerçek hayatında da aslında yabancı uyruklu olmasıdır.

“Nana” karakteri, diziye başrol karakteri “Yaman”ı öldürmek için girmiş. ‘Nana’ ağabeyinin Yaman tarafından öldürüldüğünü düşünerek evine gizlice sızmış. Yusuf’a bakıcılık yapmak amacıyla eve giren Nana, planının yavaş yavaş devreye sokmaya çalışıyor.

Yeni oyuncunun tam adı Nana Nanuka Stambolishvili’dir.

Aslen Gürcistanlı’dır.

Mesleği ise model ve tasarımcılıktır.

Nana Stambolishvili’nin kendisine ait olan Kartveli Nana isimli kıyafet elbise markası bulunuyor.

Gürcistan’ın Batum şehrinde ikamet ediyor.

2021 yılında Bayar Şahin’in seslendirdiği Odoshani şarkısı video klibinde oynadı.

Sakartvelo isimli müzikalde ise Natia adındaki bir dansçıyı oynadı.

Emanet Dizisi Yeni Başrol Nana Stambolishvili ve eşi Nana Stambolishvili 12 Şubat 2011 tarihinde Lasha Mgeladze ile evlenmiştir.

Sosyal medyada Twitter, TikTok, Instagram ve Facebook platformlarını aktif bir şekilde kullanmaktadır.

TikTok hesabında 32.600 takipçisi bulunmaktadır.

You cannot copy content of this page