Gonca Yakut Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? Boyu? Eşi? Oynadığı Diziler? Devrim Yakut Gonca Yakut Kardeş mi?

02.11.2022

Gonca Yakut Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? Boyu? Eşi? Oynadığı Diziler? Devrim Yakut Gonca Yakut Kardeş mi?

9 Aralık 1979 tarihinde Adana’da dünyaya gelen Gonca Yakut, lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Devlet Tiyatrosu Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır. Özellikle Beni Affet dizisinde canlandırdığı Şebnem karakteri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Daha sonra ise Yılanların Öcü adlı dizisinde Nesrin karakteri ile oyunculuk kariyerini sürdürmüştür.

Başarılı oyuncu Beni Bırakma adlı dizide Hülya rolünde oynamıştır. Başarılı oyuncu Gonca Yakut, Engin Abacı ile dünya evine gitmiştir. Gonca Yakut, Star TV ekranlarında yayınlanan Sevim Seni Bir Kere adlı dizide görev almıştır. Gonca Yakut ayrıca 2022 yılında Gecenin Ucunda adlı dizide rol almıştır.

Gonca Yakut 12 Eyül 1979 tarihinde Adana’da dünyaya gelmiştir. Günümüzde 42 yaşında olan oyuncu Gonca Yakut’un burcu Başak’tır. Yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Eğitimini Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi’nde oyunculuk üzerine tamamlamıştır. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda görev yapmıştır.

Hayvansever kişiliği ile bilinen ünlü oyuncunun Astro ve Ruby isminde iki köpeği bulunmaktadır. Instagram’da goncayakut ismiyle paylaşımlarına devam eder.

Gonca Yakut’un bu mecrada 16.3K takipçisi bulunmaktadır. Bir kız kardeşi bulunmaktadır.

Devrim Yakut kimdir, Gonca Yakut Kardeş mi?

Devrim Yakut,1968 yılında Ankara’da doğmuştur.Eğitim Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu.1994 yılında Adana Devlet Tiyatrosu’na atandı ve görev yapmaya başladı, daha sonra kuruculuğunda bulunduğu Adana Tiyatro Atölyesi’nde çalıştı.2003 yılında Ankara Devlet Tiyatrosunda görev almaya başladı.

İlk oyunculuk deneyimini Hisarbuselik dizisi ile yaşamış, Kardeş Payı, Cesur ve Güzel, Beni Unutma, Vicdan, Annem Uyurken gibi birçok projede rol almıştır. Star Tv’de yayınlanan Hayat Sırları dizisinin kadrosunda İnci karakterini canlandırmıştır.Usta oyuncu Devrim Yakut; Ekşi Elmalar, Düğün Dernek, Bana Masal Anlatma, 8 Saniye, Kelebeğin Rüyası filmlerinde rol alarak sinema dünyasında da yerini almıştır.Devrim Yakut, 2012 yılında meslektaşı Alper Kut ile evlendi.

You cannot copy content of this page