Ece Erdek Koçoğlu kimdir? Nerelidir? Ece Erdek Koçoğlu eşi kimdir? Ece Erdek Koçoğlu fotoğrafları? Ece Erdek koçoğlu sevgilisi?

01.11.2022

Ece Erdek Koçoğlu kimdir? Nerelidir? Ece Erdek Koçoğlu eşi kimdir? Ece Erdek Koçoğlu fotoğrafları? Ece Erdek koçoğlu sevgilisi?

Yapımcılığını Fatih Aksoy’un, yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu ve Elif Turgay’ın üstlendiği, senaryosunu ise Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı FOX TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma yıllardır izlenen bir başyapıttır.

Yasak Elma Ece Erdek Koçoğlu, Pazartesi akşamları FOX TV ekranında yayınlanmakta olan Yasak Elma dizisinin yönetmenidir. Ece Erdek Koçoğlu dizinin birinci yönetmenidir. Ece Erdek Koçoğlu 8 Yıllık evlidir. Ece Erdek Koçoğlu Baraj, Aykut Enişte, Umutsuz ev kadınları, kadın gibi yapımlarda yer almıştır.

Ece Erdek Koçoğlu kimdir? Nerelidir? Ece Erdek Koçoğlu eşi kimdir? Ece Erdek Koçoğlu fotoğrafları? Ece Erdek koçoğlu sevgilisi?

@eceerdek kullanıcı adı ile instagramda bulunur.

Fotoğraf notu: My bestie’s birthday 💓💓. Canım benim her sene beraber kutlamak dileğiyle ❤️ seni çok seviyorum @efeberg35

Efe Berk kimdir? Kaç yaşında, ne iş yapıyor? Eşi, Sevgilisi kim?

@efeberg35 kullanıcı adı ile instagramda bulunur.

Yasak Elma Yıldız Yılmaz Kuyucu Eda Ece Kimdir?

Eda Ece 20 Haziran 1990, İstanbul doğumludur. Şişli Terakki Lisesi ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdi. 3 kız çocuklu bir ailenin en küçüğüdür.

2011 yılında Show TV’de yayınlanan Pis Yedili dizisindeki ilk başrolü ile tanınırlığı arttı. 2013 yılında Kızım İçin sinema filminde oynadı. 20 Haziran 1990 doğumlu olan Eda Ece 20 yaşında. Aslen İstanbullu olan Eda Ece. Eda Ece, Şişli Terakki Lisesi’nden mezun olduktan sonra, Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünde okudu. Eda Ece’nin annesi ev hanımı babası ise elektrik mühendisi. Kendisinden büyük 2 ablası bulunan Eda Ece ailenin en küçük kızı.

2011 yılında Pis Yedili dizisiyle profesyonel oyunculuk hayatına başlayan Eda Ece, “Beni Böyle Sev”, “İlişki Durumu Karışık” televizyon dizilerinde, “Kızım İçin”, “Kocan Kadar Konuş”, “Kocan Kadar Konuş Diriliş”, “Görümce”, “Deli Dumrul” ve “Yol Arkadaşım” sinema filmlerinde rol aldı. Eda Ece son olarak, 2018 yılı Ocak ayında izleyiciyle buluşacak olan “Deliha 2” filminde rol aldı.

Eda Ece’nin sevgilisi film ve dizi yapımcısı Necati Akpınar. 2016’dan beri kameralardan uzak aşk yaşayan ikilinin arasındaki yaş farkı da uzun süre magazin gündemine konu olmuştu.

Eda Ece ve sevgilisi Necati Akpınar arasında 28 yaş fark var. Özellikle ikili Necati Akpınar’ın bazı projelerde sevgilisi Eda Ece’yi oynatmasıyla gündeme gelmişti. Eda Ece açıklamasında “Aşk çok değerli, çok hesapsız kitapsız, kalbinin sesini dinlediğin özel bir duygu.

Ben beynimle değil her zaman kalbimle haraket ederim ve kalbime güvenirim. Karşındaki kişinin sana ne hissettirdiği, aranızdaki iletişim ve sevginin gücü diğer her detaydan daha önemli. Dış görünüş, kimlik, iş güç bunların hiçbiri aşkın konusu ya da belirleyici gücü olamaz. Karşındaki kişi ve sen nasıl hissediyorsan bütün mesele o histir” demişti.

Okul yıllarında tiyatro klübüne üye olan güzel oyuncu o dönem sahneye çıkmaya başladı. Sahneye koydukları bir oyunu izlemeye gelen menaker Tümay Özokur tarafından keşfedilen oyuncu televizyon dünyasına adım atmıştır.

2011 – 2014 yılları arasında “Pis Yedili” adlı dizide Cimbom karakterini canlandıran Eda Ece aynı dizide Ayşegül Aldinç, Turan Özdemir, Asuman Dabak, İlkay Akdağlı, Hazal Şenel, Melis Babadağ, Burak Alkaş, Halil Babür ile birlikte oynadı.

2013 yılında “Beni Böyle Sev” adlı dizide Zeynep Çamcı, Alper Saldıran, Burcu Biricik, Selen Uçer, Altan Gördüm, Lale Mansur, Güven Kıraç ile oynadı. Eda Ece ayrıca 2013 yılında “Kızım İçin” adlı sinema filminde Yetkin Dikinciler ve İnci Türkay ile birlikte yer aldı. 2015 yılında başrollerinde Berk Oktay ve Seren Şirince’nin rol aldığı “İlişki Durumu: Karışık” adlı dizide Ceren rolüne hayat verdi.

2016 yılında ise senaristliğini Gupse Özay’ın yaptığı “Görümce” filminde yer aldı. Sonrasında ardı ardına dizi ve filmlerde rol alan Eda Ece, son hâlâ başrollerini Talat Bulut, Şevval Sam, Kıvanç Kasabalı, Sinan Eroğlu, Tuğçe Koçak, Nilgün Türksever, İlber Kaboğlu, Ayşegül Çınar’ın paylaştıkları Yasak Elma isimli dizide rol alıyor.

You cannot copy content of this page