Utku Coşkun yaş? Utku Coşkun boy? Utku Coşkun kimdir, nereli, kaç yaşında? Utku Coşkun sevgilisi?

28.10.2022

Utku Coşkun yaş? Utku Coşkun boy? Utku Coşkun kimdir, nereli, kaç yaşında? Utku Coşkun sevgilisi?

1 Eylül 1997 tarihinde Kocaeli Gölcük’te dünyaya gelen Utku, henüz çocuk yaşlarından itibaren oyunculuğa merak salmış. Bu da şu anki başarısının nereden geldiğini gösteriyor. Duy Beni dizisinde Ozan karakterini canlandıracak olan oyuncumuz Utku Çoşkun, aynı zamanda müzisyendir. Kadir Has Üniversitesi’de tiyatro eğitimi alan Utku Çoşkun, İdil İletişim Menajerlik şirketine bağlı olarak çalışmaktadır.

Kariyerini geliştirdikten sonra ekranların karşısına ilk kez 2006 yılında Sadi Adli Kişi filminde yer almıştır. Bunların yanı sıra tiyatro oyuncusu olan Utku Coşkun hala da aktif olarak sahnelerde yer almaktadır. İlk dizisi olan Hekimoğlu ile izleyiciler tarafından dikkatleri üzerine çekmiştir. 2019 yılında TV dizisinde yer alan Utku Coşkun, 2022 yılında ise Duy Beni dizisi ile “Ozan” karakteri ile karşımıza çıkmaktadır. Yer aldığı dizide gösterdiği başarısından dolayı oldukça sevilmektedir. Sosyal medyada da oldukça aktif olan Utku Coşkun resmi instagram hesabından sık sık paylaşım yapmaktadır. Duy Beni Utku Coşkun Kimdir? Sorusundan sonra en çok merak edilen sorulardan birisi de şüphesiz ki Utku Coşkun Sevgilisi olmaktadır. Özel hayatı ile ilgili herhangi bir paylaşım yapmayan Utku Coşkun sevgilisi olup olmadığına dair net bir bilgi bulunmamaktadır.

1 Ocak 1996 tarihinde dünyaya gelen Utku Coşkun 26 yaşındadır.
Duy Beni dizisinde Ozan karakterini canlandıracak olan oyuncumuz Utku Çoşkun, aynı zamanda müzisyendir. Kadir Has Üniversitesi’de tiyatro eğitimi alan Utku Çoşkun, İdil İletişim Menajerlik şirketine bağlı olarak çalışmaktadır. Kamera karşısına ilk defa 2006 yılında Sadi Adli Kişi filmiyle geçen Utku Çoşkun aynı zamanda tiyatro oyuncusudur ve hala aktif olarak sahne almaktadır. Duy Beni dizisiyle anlaşma sağlayan oyuncumuz kamera karşısına en son 2019 yılında Hekimoğlu dizisiyle geçmiştir.

Duy Beni dizisinde yer alan oyuncumuz Utku Çoşkun sosyal medyada da oldukça aktiftir. Resmi İnstagram hesabından sık sık paylaşım da bulunan oyuncumuzun Instagram da 51 gönderisi ve 218K takipçisi vardır. Utku Çoşkun’un resmi İnstagram hesabı: @utkucoskun__

You cannot copy content of this page