İdris Aybirdi kimdir? Nereli, kaç yaşında? İdris Aybirdi mesleği ne? Perotti ev ürünleri İdris Aybirdi

28.10.2022

İdris Aybirdi kimdir? Nereli, kaç yaşında? İdris Aybirdi mesleği ne? Perotti ev ürünleri İdris Aybirdi? İdris Aybirdi kimdir, nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

İdris Aybirdi ev ürünleri satan Perotti isimli markanın sahibi olarak biliniyor.

Aybirdi’nin özel hayatına dair bilgiler internet ortamında veya basında şu ana kadar yer almadı. Bu nedenle tam olarak özel hayatıyla ilgili bilgi bulunmuyor.

Aybirdi’nin adı Survivor yarışmacılarından Sahra Işık ile yaptığı evlilikten sonra kamuoyunda duyulmaya başladı.

Eski Survivor yarışmacısı Işık, 1991 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Selanik göçmeni bir aileden gelen Sahra Işık, uzun süre voleybol oynadı. Fenerbahçe’de forma giyerken, bir yandan da modellik üzerine çalışmalarda bulundu. 2013 yılında Malezya’da düzenlenen Best Model yarışmasında 3. oldu.

Sahra Işık ilk olarak Survivor 2014 yarışmasıyla ekrana geldi. 2017 yılında Acun Ilıcalı tarafından düzenlenen “Boksun Yıldızları” adlı yarışmada da yer alarak adından söz ettirdi. 2018 yılındaki Survivor All Star yarışmasına da katıldı.

Aybirdi son olarak eşiyle çıktıkları tatilde yaptığı 70 bin liralık harcamayla ve Afrikalı yetimler için yaptığı kurban bağışlarıyla gündeme geldi.

İddiaya göre; Aybirdi Marmaris tatili için kesenin ağzını açarak 70 bin TL harcadı.

Sahra Işık ve İdris Aybirdi çifti Kurban Bayramı için çıktıkları tatilde kesenin ağzını açtı.

Survivor yarışmasıyla tanınan Sahra Işık, Perotti markasının sahibi eşi İdris Aybirdi’yle 5 gün tatile çıktı.

Sosyal medyadan paylaştıkları fotoğraflarla dikkat çeken ünlü ikili, Kurban Bayramı için çıktıkları 5 günlük tatil için 70 bin TL harcadı.

İdris Aybirdi ayrıca eşi ve ailesi için kestirdiği 60 kurbanlığı Afrika’daki kimsesiz çocuklara dağıttığı öğrenildi.

Aybirdi’nin yaşı ve memleketi hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.

En şu şekilde basında yer almıştır.

” Survivor yarışması ile adını duyuran Sahra Işık’ın nişanlısı iş insanı İdris Aybirdi, önceki gün geçirdiği talihsiz kaza sonucu ölümden döndü. Ankara’ya iş toplantısı için giden ve evine dönerken İstanbul’da trafik kazası geçiren İdris Aybirdi, apar topar Kadıköy’de özel bir hastaneye kaldırıldı. Sahra Işık, nişanlısını bir an olsun yalnız bırakmadı. Sahra Işık geçen haziranda Kıbrıs’ta yapılan final sırasında erkek arkadaşı İdris Aybirdi’den evlilik teklifi almıştı. Sevgililer iki ay önce de Sapanca’da aile arasında nişanlandılar. Yakında nikah var. Sahra Işık balayı için Survivor’da yarıştığı Dominik Adası’na gidecek.”

You cannot copy content of this page