Güven Kıraç eşi kimdir? Başak Kıraç kimdir? Güven Kıraç eşi kaç yaşında? Başak Kıraç kaç yaşında?

28.10.2022

Güven Kıraç eşi kimdir? Güven Kıraç eşi kaç yaşında? Başak Kıraç kimdir? Başak Kıraç kaç yaşında?

Güven Kıraç magazin gündeminde yer alan haberleren sonra eşi Başak Kıraç’ın hayatı araştırılmaya başlandı. Başak Kıraç 2010 yılında Güven Kıraç ile nikah masasına oturmuştur. Bu evlilikten Maya Kıraç adında bir çocukları dünyaya gelmiştir.

Güven Kıraç eşi kimdir? Başak Kıraç kimdir? Güven Kıraç eşi kaç yaşında? Başak Kıraç kaç yaşında?

5 Nisan 1960 senesinde İstanbul’da dünyaya gelen Güven Kıraç, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuvarından mezun olmuştur. Ünlü isim 2 sene süresince devlet tiyatrosunda çalışmış sonrasında istifa etmiştir. 1997 yılında Zeki Demirkubuz tarafından yönetilen Masumiyet adlı filmde Yusuf karakteriyle ÇASOD, MGD ve İsrail Uluslararası Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu ödüllerini alan Kıraç,1999 yılında Salkım Hanımın Taneleri adlı filmle 19. İstanbul Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’ne layık görülmüştür.

Ünlü oyuncu Güven Kıraç 1999 senesinde Dürnev Kıraç ile evlenmiş ve 2010 yılında bu evliliğini sonlandırmıştır. 2010 yılından beri Başak Kıraç ile evli olan ünlü oyuncunun bu evlilikten Maya adında bir kızı vardır.

Başak Kıraç 2010 senesinde Güven Kıraç ile nikah masasına oturmuştur. Bu evlilikten Maya Kıraç adında bir çocukları dünyaya gelmiştir.

You cannot copy content of this page