Gelinim Mutfakta Aysun kimdir, hamile mi, nasıl zayıfladı, instagram hesabı nedir?

28.10.2022

Gelinim Mutfakta Aysun kimdir, hamile mi, nasıl zayıfladı, instagram hesabı nedir?

Gelinim Mutfakta Aysun, Kanal D’de yayınlanan ve Nursel Ergin’in sunumunu yaptığı “Gelinim Mutfakta” yarışmasının şu ana kadar en çok konuşulan ismi oldu. Aysun, hem güzelliği hem de marifetiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bir isimdir.

Gelinim Mutfakta Aysun Kuşatan 1996 yılında dünyaya geldi ve aslen Sakaryalıdır. Üniversitede eğitimine devam eden Gelinim Mutfakta Aysun Kuşatan 5 yıllık evli ve 4 yaşında bir erkek çocuğu annesi.

Yarışamaya İstanbul Pendik’ten katılan Aysun Kuşatan, kendini çözümcü pratik ve hırslı biri olarak tarif ediyor. Yarışmada kayınvalidesi Nurten hanımla beraber altınları toplamak için yarışan Aysun Kuşatan, daha evvel Zuhal Topal’la Sofrada programına da katılmıştı. Gelinim Mutfakta’da 1 buçuk yıl önce şampiyon olan yarışmacı, 5. sezonda da katılarak iddialı bir giriş yaptı.

Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu başarılı performansla göz dolduran Aysun Kuşatan, yeni sezonun da aranan ismi oldu. Bu nedenle yeni sezonun başlamasıyla birlikte yeniden yarışmaya davet edildi. Kayınvalidesi Nurten hanımle birlikte yarışmaya katılan Aysun, her hafta mutlaka çeyrek altın kazanan ismidir. Peki, Gelinim Mutfakta Aysun soyadı, instagram, Aysun Kuşatan kimdir, nereli?

Fenomen yarışmacı Aysun Kuşatan kaç yaşında nereli? Gelinim Mutfakta yarışmacılarından Aysun merak ediliyor. Hafta içi her gün ekrana gelen yemek yarışmasında her gün çeyrek altın için mücadele sürüyor. İzleyiciler, Gelinim Mutfakta yarışmacılarını araştırıyor.

Gündüz kuşağı programlarından Gelinim Mutfakta izleyicileri yarışmacılardan Aysun Kuşatan’ın kim olduğunu araştırıyor. Aysun Kuşatan Gelinim Mutfakta 3.sezon şampiyonudur. 25 yaşında olan Aysun Kuşatan aslen Sakaryalıdır. Programda kayınvalidesi Nurten hanımla bir arada altınları toplamak için yarışan Aysun Kuşatan, daha önce Zuhal Topal’la Sofrada programına da katılarak kamera önü tecrübesi yaşamıştı.

You cannot copy content of this page