Dr Tacettin Kutay kimdir? Nereli, kaç yaşında? Tacettin Kutay babası kimdir? Taceddin Kutay eşi kimdir?

28.10.2022

Dr Tacettin Kutay kimdir? Nereli, kaç yaşında? Tacettin Kutay babası kimdir? Taceddin Kutay eşi kimdir?

Muhammet Tacettin Kutay, lisans ve yüksek lisans eğitimini Viyana Üniversitesi’nde, tamamlamıştır. Halen Türk-Alman Üniversitesi’nde, araştırma görevlisi olarak çalışmaktadır. İngilizce, Almanca, ve Arapça bilen Kutay, Avrupa Sekülerleşmesi ve Din, Katolik Teolojisi konularında çalışmalar yürütmektedir.

Taceddin Kutay halen Türk Alman Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır. SETA, Akşam Gazetesi ve Kriter Dergisinde yazıları yayınlanıyor.

Dr. Taceddin Kutay İstanbul’da doğdu. Doğma büyüme Fatih Karagümrük’lüdür. Katıldığı bir yayında Beykoz’da ikamet ettiğini söylemiştir.

Tacettin Kutay doğup büyüdüğü İstanbul’da ilk, orta ve yüksek öğrenimini tamamlamıştır.Arş. Gör. Muhammet Tacettin Kutay, lisans ve yüksek lisans eğitimini Viyana Üniversitesi’nde, tamamlamıştır..

Asıl tam adı Muhammet Taceddin Kutay’dır. Aslen nereli olduğu bilgisine henüz ulaşılamamıştır. İlk, Orta ve Lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. İstanbul İmam Hatip Lisesi’nden mezun olmuştur. Ardından lisans ve yüksek lisans eğitimini Avusturya Viyana Üniversitesi’nde tamamlamıştır.

Halen Türk-Alman Üniversitesi’nde, araştırma görevlisi olarak çalışmaktadır.

Günümüzde Türk-Alman Üniversitesi’nde, akademisyen öğretim üyesi olarak çalışmaktadır. İngilizce, Almanca, ve Arapça bilen Kutay, Avrupa Sekülerleşmesi ve Din, Katolik Teolojisi konularında çalışmalar yürütmektedir. Çalışma alanlarıyla ilgili makaleleri bulunmaktadır.

İngilizce, Almanca, ve Arapça bilen Kutay, Avrupa Sekülerleşmesi ve Din, Katolik Teolojisi konularında çalışmalar yürütmektedir.Çalışma alanlarıyla ilgili makaleleri bulunmaktadır..

Taceddin Kutay Akşam gazetesinde yazmaktadır. Ayrıca son günlerde Tv100 kanalındaki haber tartışma programlarına yorumcu olarak katılan Kutay’ın özel hayatı, yaşı ve medeni hali ile ilgili bilgiye henüz ulaşılamamıştır.

You cannot copy content of this page