Duy Beni Gaye kimdir? Tuğba Uluay Kimdir? Kaç Yaşındadır? Tuğba Uluay dizileri, Tuğba Uluay yaşı, Tuğba Uluay biyografisi

27.10.2022

Duy Beni Gaye kimdir? Tuğba Uluay Kimdir? Tuğba Uluay Kaç Yaşındadır? Tuğba Uluay dizileri, Tuğba Uluay yaşı, Tuğba Uluay biyografisi

Star TV’nin gençlik dizisi Duy Beni’ye dahil olaup Melisa karakterinin boşluğunu doldurmaya hazırlanan Gaye bu akşam dizinin yeni bölümünde görünüyor. Kanat’ın eski sevgilisi olduğu düşünülen Gaye’nin dizide dengeleri değiştirmesi bekleniyor. Peki Duy Beni Gaye kimdir?


Duy Beni dizisine 17. bölümü ile katılacak güzel oyuncu Tuğba Uluay dizide Gaye karakterini canlandıracak. Gaye Duy Beni dizisinin yeni kötü karakteri olacaktır. Duy Beni dizisinde bilindiği üzere önce uzun bir süre Melisa ile daha sonra Leyla ile en sonra da Aziz ile uğraşıldı ancak tüm bu karakterlerin problemleri bitince bu sefer de Gaye karakteri senaryoya dahil edildi. Tuğba Uluay İstanbul Aydın Üniversitesi GSF Drama Ve Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. Menajerliği Fulya Filazi tarafından yapılmaktadır. Güzel oyuncu Tuğba Uluay sahne hayatına tiyatro oyunları ile başlamıştır.

Tuğba Uluay yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Drama ve Oyunculuk bölümünde tamamlamıştır. Daha önce Evlilik Hakkında Herşey, Kırmızı Oda, Alev Alev gibi yapımlarda rol almıştır. Hayvansever kişiliği ile sosyal medyada yoğun beğeni kazanan ünlü oyuncunun Luca isminde bir köpeği bulunmaktadır. Seyahat etmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi sevmektedir. Kite Surf sporuna karşı ilgisi bulunmaktadır. Kariyerine Fulya Filazi’nin menajerliği altında devam etmektedir. Instagtam’da tugbauluay ismiyle paylaşımlarına devam eden oyuncu Tuğba Uluay’ın bu mecrada 10.4K takipçisi bulunmaktadır. 

You cannot copy content of this page