Kolpa 28 Ekim Alibeyköy Eyüp konseri ne zaman, saat kaçta başlayacak? Kolpa konseri nerede yapılacak?

26.10.2022

Kolpa 28 Ekim Alibeyköy-Eyüp konseri ne zaman, saat kaçta başlayacak? Kolpa konseri nerede yapılacak?

Kolpa, Adana kökenli bir Türk Rock grubu, temelleri elemanlarının Adana’da geçirdikleri lise yıllarına dayanan grup; 2005 yılında İstanbul’da Bora Yeter (bas) ve Barış Yurtçu (vokal) tarafından kuruldu.

Kolpa konseri 28 Ekim Cuma günü saat 19.30’da başlayacak. Konsere binlerce kişinin katılması bekleniyor. Kolpa en sevilen şarkılarını binlerce kişiyle birlikte seslendirecek.

Kolpa, İstanbul kökenli bir Türk Rock grubu. Temelleri elemanlarının Adana’da geçirdikleri lise yıllarına dayanan Kolpa; 2004 yılında Bora Yeter (bas) ve Barış Yurtçu (vokal) tarafından Istanbul’da kuruldu.

28 Ekim Alibeyköy Kolpa konseri nerede yapılacak? Kolpa konseri Alibeyköy Osmanlı Park içinde yapılacak. Açık hava konserine ilgi şimdiden oldukça fazla. Eyüp Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “Cumhuriyet Bayramının coşkusunu KOLPA konseriyle yaşamaya hazır mısınız?”denildi.

Alibeyköy Kolpa konseri ücretsiz mi? 28 Ekim’de hayranları ile birlikte Alibeyköy’de bir araya gelecek olan Kolpa konserine katılım ücretsizdir. Tüm vatandaşlar konsere davetlidir.

You cannot copy content of this page