Emanet Yağmur kimdir? Emanet Yağmur gerçek adı? İnstagram adresi? Emanet Yağmur kaç yaşında?

26.10.2022

Emanet Yağmur kimdir? Emanet Yağmur gerçek adı? İnstagram adresi? Emanet Yağmur kaç yaşında?

Duygu Yağmur’u görünce daha çok üzüldü. “Ali Artık Benim”

Yağmur Ali’yi yalanla elinde tutmak istiyor. “Sinsi Yalanlar”

Son bölümlerde dikkat çeken ve Ali ile sevgili olmak istediğini, hala ile konuştuğunda da kendisini ortaya koyan Yağmur karakteri diziye bu sezon katıldı. Emanet Dizisi Yağmur rolü oldukça sinir bozucu kötü bir karakter olarak izleyiciyi sinirlendirse de zamanla alışkanlık yapacak mı? Duygu ilk olarak Yağmur’u Alinin evinden çıkarken görüp şok olmuştu. Üstüne üstlük Yağmur’un sözleri onu adeta yüreğinden vurmuştu. Yağmur Duygu ile Alinim arasını girecek ve onları uzaklaştırmaya çalışacak. Başarır mi zamanla göreceğiz. Ancak seyirciyi üzmekte üstüne tanımadığımız senarist Nazmiye hanıım ne yapar eder bu Yağmur’u baş tacı eder gibi durur. Yağmur Ali’nin İlgisini Çekmek İçin Yalan Söyledi. Yağmur Ali’yi yalanlarla elinde tutmak istiyor. Emanet dizisi 428. Bölümde Yağmur Ali’ye olmak bir yalan söyler ve onun ilgisini kendinde toplamak için uğraşır. Emanet Yağmur kimdir? Emanet Yağmur gerçek adı? İnstagram adresi? Emanet Yağmur kaç yaşında?

Yağmur karakterinin dikkatleri üzerine çektiğini söylemeliyiz. Gelinen noktada oyucunun sergilediği performans da çok beğenilmekte. Sıla Türkoğlu’nun ayrılmasından sonraki süreç içerisinde diziye birkaç oyuncu dahil olmuştu. Öte yandan Kanal 7 Emanet izleyicileri, yeni sezondaki Yağmur’un performansını çok sevdi. Dolayısıyla dizinin ilerleyen bölümlerinde adından söz ettiren birkaç karakterinden biri olacağı tahmin ediliyor.

Emanet dizisinin yeni oyuncularının isimleri! Emanet dizisi oyuncuları ve karakterleri açıklandı! İşte Emanet oyuncu kadrosu

Emanet’in oyuncu kadrosunda; Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Osman Aydın, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım, Hayat Olcay yer alıyor. Emanet Yağmur kimdir? Emanet Yağmur gerçek adı? İnstagram adresi? Emanet Yağmur kaç yaşında?

Emanet dizisinin başrol oyuncusu olan Halil İbrahim Ceyhan 1986 yılında İstanbul’da doğmuştu. Emanet dizisinde Yaman karakterini canlandırıyor. 2007 yılında katıldığı Best model of Turkey yarışmasında iyi bir derece yapan Halil İbrahim Ceylan daha sonra müzik alanında çalışmalara başlamıştır.

2009 yılında kendine ait YouTube müzik kanalında yayınladığı şarkılar ile sosyal medyada iyice ünlendi. Emanet Yağmur kimdir? Emanet Yağmur gerçek adı? İnstagram adresi? Emanet Yağmur kaç yaşında?

You cannot copy content of this page