Buket Arıkan Akbaba Kimdir? Kaç yaşında? Buket Arıkan Eski sevgilisi? Buket Arıkan oynadığı diziler

26.10.2022

Buket Arıkan Akbaba Kimdir? Kaç yaşında? Buket Arıkan Eski sevgilisi? Buket Arıkan oynadığı diziler

Buket Arıkan Akbaba, 3 Ağustos 1985 (03.08.1985) yılında Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde doğmuştur. Meslek olarak uygulayıcı yapımcı yada yapımcı olarak hayatına devam etmektedir.

Geçmişte bir çok film şirketinde çalışan Buket Arıkan Akbaba, son olarak MGX Film şirketinde çalışmaktadır ve bu film şirketi “Virtual Production” Türkçesi ile “Sanal Prodüksiyon” olarak bilinen farklı mekanlarda çekilmesi gereken sahnelerin, tek bir ortamda sanal bir mekana yüksek çözünürlüklü görüntülerin yerleştirilmesi ile çekilebilme imkanı tanıyan bir sistem ve Türkiye’de bir ilk olarak 2021 yılında hayata geçen bir film şirketidir.

Buket Arıkan Akbaba özel hayatında ise EDHO‘nun İlyas karakterini canlandıran Ozan Akbaba ile evlidir ve bu evliliklerinden bir erkek çocukları bulunmaktadır…

Ozan Akbaba ile Buket Arıkan nasıl tanıştı sorusuna yanıt olarak ilk defa tanışmaları 2012 yılında bir korku filminin gösteriminde tanışıyorlar ve sadece o kadar, aradan 3 sene geçiyor, tabi arada birbirlerini tebrik ediyorlar, rol aldıkları yapımlardan sonra derken bir gün buluşma kararı alıyorlar ve Ozan Akbaba’nın deyimiyle bizimki ikinci görüşte aşktı diyor.

Bu tanışma sonrası ilişki ilerliyor, 23 Haziran 2017 tarihinde nişanlanan çift, arayı çok uzatmadan 1 Temmuz 2017 yılında evleniyor. Tarihler 13 Temmuz 2018 yılını gösterdiğinde ise adını Ozan Ali koydukları erkek evlatlarına kavuşuyorlar.

Buket Arıkan ve Ozan Akbaba

Buket Arıkan Akbaba oynadığı diziler hangisidir?

Buket Arıkan, sanıldığı aksine kamera önünde değil kamera arkasında çalışmaktadır. Hangi filmlerde, dizilerde rol aldığını toparlayabildiğimiz kadar yazımızın Filmografi kısmına yazdık.

Buket Arıkan aslen nerelidir?

Buket Arıkan, Gelibolu’da doğmuştur yani aslen Çanakkale’lidir.

Buket Arıkan ailesi, annesi, babası kimdir?

Buket Arıkan’ın annesinin adı Adalet Arıkan’dır. 2020 yılında maalesef annesini kaybetmiştir (mekanı cennet olsun). Babası ise İzmir’de yaşamaktadır.

You cannot copy content of this page