Ben Bu Cihana Sığmazam Meltem kimdir? Gerçek adı nedir? Burcu Binici kim, instagram adresi?

26.10.2022

Ben Bu Cihana Sığmazam Meltem kimdir? Gerçek adı nedir? Burcu Binici kim, instagram adresi?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi bu akşam ekran macerasına başlıyor. Diziye saatler kala dizi kadrosunda yer alan oyuncularla ilgili yapılan araştırmalar da arttı. İzleyici tarafından en çok merak edilen isimlerden biri de Meltem karakterini canlandıran Burcu Binici oldu. 6 Temmuz 1986 Erzurum doğumlu olan Burcu Binici, dört çocuklu ailenin en küçük kızlarıdır. Aslen Rize Hemşin’li olan oyuncu, lise dönemine kadar Aydın’da eğitim almıştır. Küçüklüğünden itibaren oyunculuğa ve dansa ilgi duyan Binici, şan eğitimleri almıştır.

Yurt dışı çekimlerini sonlandırıp, İstanbul çekimlerine başlayan dizi de yer alan bir çok oyuncunun nasıl performans göstereceği şimdiden merak konusu oldu. Ben Bu Cihana Sığmazam dizsi Meltem karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı Burcu Binci. Burcu en son 2022 yılında yayınlanan “Sınır” filminde rol almıştır. Hemen öncesinde ise Erzurumlu Mümessil filminde rol almıştır. TV dünyasında ise 2020 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan “Kuzey Yıldızı” dizisinde “Tülin” karakterine hayat vermiştir.

Bir dönem bankacı olarak çalışan oyuncu ardından ilaç mümessilliği ve dansçılık gibi alanlara da yönelmiştir.

Anadolu Ateşi dans topluluğu kadrosuna giren Binici, 2007’de Meral Oktay’dan aldığı teklifle Bir Bulut Olsam isimli diziyle oyunculuk kariyerine başlamıştır.

18 Temmuz 2011’de Eray Koçak’la dünya evine giren Binici, 6 Şubat 2012’de boşanmıştır. Uzun yıllar yalnız kalan güzel oyuncu geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde RAP sanatçısı Tankurt Manas ile evlendi.

Burcu Binici'nin Boyu ve Kilosu
Burcu Binici, 1.74 boyunda ve 57 kg ağırlığındadır.

You cannot copy content of this page