Cem Kalyoncu kimdir? Nerelidir? Cem Kalyoncu babası kimdir? Ali Cem Kalyoncu nereli, kimdir? Serveti?

24.10.2022

Cem Kalyoncu kimdir? Nerelidir? Cem Kalyoncu babası kimdir? Ali Cem Kalyoncu nereli, kimdir? Serveti?

Başarılı işadamı Cem Kalyoncu evlilik yaşamı ile de örnek bir kişi olmayı sürdürür.

İş dünyasının ve cemiyet dünyasının örnek ismi olan Cam Kalyoncu, hayatını Hülya Kalyoncu ile birleştirmiştir.

İş başarısının en önemli nedeni olarak da Cem Kalyoncu bu evliliğini gösterir. İnsanların bir işteki başarılarının diğer alanlarda da mutluluğu yakalamaktan geçtiğini ifade eder. Birlikte aynı ofiste de çalışan bu çift, cemiyet hayatının örnek çiftleri arasında yerini alır.

Cem Kalyoncu iş başarısı ve aşk hayatındaki doğru seçimi ile mutluluğu yakaladığını ifade eder.

Cem Kalyonca eğitim hayatının bir bölümünü Bursa’da tamamlamıştır. Bursa Anadolu Lisesi mezunu olan Cem Kalyoncu, üniversite eğitimi için de İstanbul’u tercih etmiştir.

İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunudur. Eğitim alanında kendini geliştirmenin öneminin farkındadır. Özellikle de iş hayatına atıldığı ilk günden itibaren teknolojiyi de takip eder.

Çünkü teknoloji ile desteklenmeyen işin başarıyı getirmeyeceğinin farkındadır. Üniversiteden mezun olduktan sonra da sürekli olarak iş hayatında aktif bir şekilde varlığını sürdürmüştür. Piyasaları yakından takip eden yapısı sayesinde de inşaat ve teknoloji alanında pek çok pozisyonda görev almıştır.

Fideltus Gayrimenkul şirketi Cem Kalyoncu tarafından 2007 yılında resmi olarak kurulmuştur. İş yaşamında öğrendiği tüm tecrübeler sayesinde şirketi kısa sürede hedeflediğinden daha da üstün bir başarıya imza atmıştır.

Isparta, Çeşme ve Türkiye’nin daha pek çok noktasından Fideltus Gayrimenkul başarılı projelere imza atmayı başarmıştır. Konutların kalitesi ve güvenirliliği sayesinde insanların yatırım amacı ile tercih ettikleri şirketler arasında yerini almayı başarmıştır. Fideltus Gayrimenkul olarak insanların ihtiyaçlarının analizi gerçekleşir. Bu da doğru projeler ortaya çıkarma noktasında şirketin başarılı olmasına yardımcı olur.Cem Kalyoncu iş hayatında kısa bir ortaklık tecrübesi de yer aldı. 2008 yılında Fideltus Gayrimenkul sahibi Cem Kalyoncu, Gökhan Çarmıklı ile ortak bir şirket kurdu. Çeşme konutları ikilinin ortaklığı ile hayata aktarıldı. Ancak 2009 yılında bu ortaklığa son verildi. Gökhan Çarmıklı, Cem Kalyoncu’nun hisselerini de alarak ortaklığı noktalandırdılar.

You cannot copy content of this page