Daflon-cinsellik-faydası var mı? Daflon cinsellik nasıl etki eder?

23.10.2022

Daflon 500 Venotonik ve venoprotektör grubuna aittir. Alt ekstremitelerde, venöz tonüs yetmezliği üzerinde etkilidir. DAFLON 500, • Kronik venöz yetersizliğinde: – ağırlık ve şişkinlik hissi, venöz bacak ödemi – ağrı – gece gelen kramplar, • Hemoroid krizlerine ait fonksiyonel belirtilerin tedavisinde kullanılmaktadır.

Daflon; Makat bölgesindeki toplar damarları kısmen daraltarak ağrı, şişlik ve kanamayı azaltır. Önemli bir yan etkisi yoktur sürekli kullanımda günde 2 tablet, şikayetin çok arttığı dönemlerde ise günde 4-6 tablet alınır. Doxium: Daha çok mikrodolaşımı düzenleyerek toplar damar dönüşünü rahatlatır.

Daflon kullanımı süresi boyunca kişilerde hafif yan etki olarak mide rahatsızlıkları veya ishal, hazımsızlık, kusma, bulantı görülebilmektedir. Daflon kullanımı sırasında kişilerde seyrek düzeyde olmak üzere sersemlik, baş ağrısı, kırıklık, döküntü ve kaşıntı görülebilmektedir.

Bir kullanıcı yorumuna göre ” DAFLON vücuttaki toplar damarlar üzerine etki ediyor. Bu damarların duvarlarının kasılıp damar içi boşluğun daralmasını sağlıyor. Bu yüzden varis ve hemoroid gibi hastalıklarda kullanılıyor. Diğer organlarda olduğu gibi penisde de toplar damarlar var. DAFLON doğal olarak bu damarları da kasıp kan akımını azaltıyor. Yani giren kanın hacmi değişmediği halde çıkan kan miktarı azaldığından özellikle penisin uç bölgelerinde büyümeye neden oluyor.” Tabi ki doktor önerisi olmadan ilaç kullanmayınız.

You cannot copy content of this page