Andropoz Melissa Dilber kimdir? Kaç yaşında? Andropoz Melissa Dilber instagram hesabı

23.10.2022

Andropoz Melissa Dilber kimdir? Kaç yaşında? Andropoz Melissa Dilber instagram hesabı

Melissa Dilber 7 Ekim 1997 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Ankara TED Koleji ve New York Stella Adler Studio of Acting’te tamamlamıştır. Günümüzde 25 yaşında olan oyuncu Melissa Dilber terazi burcudur. Andropoz ve Wreck dizisinde rol almıştır. Instagram’da melissa_meymi ismiyle paylaşımlarına devam eden Melissa Dilber’in bu mecrada 629 takipçisi bulunmaktadır. Kariyerine Gaye Sökmen ajansına bağlı olarak devam etmektedir. Yaşamını İstanbul, Londra ve New York arasında sürdürmektedir. Merih isminde bir ikiz kız kardeşi bulunmaktadır.

Andropoz dizisinin ikiz oyuncularından biri olan Melissa Dilber, dizide ‘Ahu’ karakterini canlandırmaktadır. Güzelliği ve oyunculuk performansı ile izleyicilerinden tam not alan Melissa Dilber, 1997 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Öğrenimini TED Ankara kolejinde tamamladıktan sonra Amerika New York’a yerleşerek orada bulunan Stella Adler Studio Of Acting’de 3 sene oyunculuk eğitimi almıştır. Şimdilerde 25 yaşında olan güzel oyuncu New York’ta eğitim gördüğü sıralarda Biz Bırakınca gibi özgün oyunlardan Mart ve daha farklı tiyatro oyununda sahne almıştır. Melissa Dilber Terazi burcudur. 

MELİSSA DİLBER KAÇ YAŞINDADIR?

1997 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Melissa Dilber, günümüzde 25 yaşındadır.

MELİSSA DİLBER NERELİ?

1997 doğumlu güzel oyuncu Ankaralı’dır.

MELİSSA DİLBER’İN BURCU NEDİR?

Melissa Dilber Terazi burcudur.

MELİSSA DİLBER İNSTAGRAM ADRESİ NEDİR?

Melissa Dilber’in İnstagram hesabı @melissa_dilber‘ dir. Oyuncunun Instagram hesabında 6.203 kullanıcı takipçisi bulunmaktadır.

ANDROPOZ DİZİSİNDE AHU VE ASU KİMDİR?

Melissa Dilber, Andropoz dizisinde kardeşiyle birlikte rol almaktadır. İkiz kız kardeşi Merih Dilber, dizide ‘Asu’ karakterini canlandırmaktadır. Dizide Timuçin çiftinin bekar ve müzmin kızları olan Ahu ile Asu, kasabanın güzel ve tehlikeli kızlarıdır.

MELİSSA DİLBER’İN OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER

John Gould Rubin gibi tiyatro yönetmenleriyle çalışıp, Anthony Zerbe’den kişisel oyuncu koçluğu almıştır. İkiz kardeşi Merih ile beraber senaryosunu yazdıkları, Gizem Soysaldı’nın yapımcı ve yönetmenliğini üstlendiği Ayna adlı kısa filmde Deniz karakterine hayat vermiştir.

2021 yılında Emmy ödüllü kast direktörü Louise Kiely tarafından ikiz kardeşi Merih ile oyuncu kastına dahil edildikleri, Belfast’ta çekimleri gerçekleşen Wrecked adlı dizi Ekim 2022’de BBC3’de yayına girecektir.

You cannot copy content of this page