Eskişehir Tren Garı merkeze yakın mi? Eskişehir Hızlı Tren Garına nasıl gidilir?

19.09.2022

Eskişehir Tren Garı merkeze yakın mi? Eskişehir hızlı tren garına Nasıl gidilir? Eskişehir tren garına giden dolmuşlar?

Eskişehir hızlı tren garının yani Eskişehir tren istasyonunun bilinen gerçek konumu Hoşnudiye Mahallesi, İstasyon Caddesi, 26130 – Tepebaşı, Eskişehir‘dir. Bu adrese ulaşarak tren seferlerinizi gerçekleştirebilirsiniz

Öncelikle Tren Garı ulaşımı çok kolaydır ve bir çok yere yakındır. Bu Otobüs hatları Tren Garı Otobüs Durağı yakınından geçiyor: Otobüs: 105, 2, 63K, 70S

Tramvay Tramvay: ÖGÜ – SSK

TCDD’nin Eskişehir‘deki ana istasyonu olan Eskişehir Tren Garı, Eskişehir‘in Eskişehir Tepebaşı ilçesine bağlı olan Hoşnudiye semtinde faaliyet gösteriyor.

Otogardan Tren garına gitmek isteyenler otogar çıkışındaki tramwaya binip gara yakın noktalarda inip yürüyebilir.

Eskişehir hızlı tren garının yani Eskişehir tren istasyonunun bilinen gerçek konumu Hoşnudiye Mahallesi, İstasyon Caddesi, 26130 – Tepebaşı, Eskişehir‘dir.

TCDD’nin Eskişehir‘deki ana istasyonu olan Eskişehir Tren Garı, Eskişehir‘in Eskişehir Tepebaşı ilçesine bağlı olan Hoşnudiye semtinde faaliyet gösteriyor. İstanbul-Ankara Tren Hattı, Eskişehir-Konya Tren Hattı ve Ankara-İstanbul Hızlı Tren Hattı güzergahları arasında, Eskişehir Tren Garı da bulunuyor.

Yüksek Hızlı Tren YHT ile Eskişehir‘e geldiyseniz: Tren garından çıkmanızın ardından, Espark AVM’ye yürüyüp, önünden geçen tramvay ile az önce anlattığımız şekilde Atatürk Lisesi Durağı’nda inip, karşıya geçerek 11, 17 ve 31 numaralı otobüsleri kullanarak Sazova Bilim, Sanat ve Kültür Parkına gidebilirsiniz.

EskişehirİstanbulEskişehir Yüksek Hızlı Treninin durakları sırasıyla Bozüyük, Bilecik, Arifiye, İzmit, Gebze, Pendik, Bostancı ve Söğütlüçeşme’dir. Seyahat Süresi: Eskişehirİstanbul: Yaklaşık 3 saattir.

You cannot copy content of this page