Berkin Gökbudak kimdir? kaç yaşında? Berkin Gökbudak ne iş yapıyor, mesleği nedir?

12.01.2023

Berkin Gökbudak kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, mesleği nedir?

Bergin Gökbudak, ünlü oyuncu Aslı Enver ile sade bir nikah töreniyle dünya evine girdi.

Kendisi iş dünyasından, Aslı Enver ise oyunculuk dünyasından bir isim. Enver ve Gökbudak çiftinin nikah şahitliğini ise Saner Ayar ve Cihan Çalışkantürk yaptı.

Eşiyle birlikte verdiği pozları takipçileriyle paylaşan Enver, gönderisine, “Evet!” notunu düştü.

Aslı Enver, geçtiğimiz haftalarda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “İlişkimiz devam ediyor, süper gidiyor” şeklinde konuşmuştu.

Aslı Enver’in sevgilisi kim? Berkin Gökbudak kimdir, nereli, kaç yaşında? Mesleği ne?

Birkan Sokullu ile boşamasının ardından Murat Boz ile uzun süreli bir ilişkisi olan Aslı Enver ayrılıktan sonra sık sık farklı isimlerle anılıyordu. Son olarak Önder Öztarhan ile aşk yaşamaya başlayan Enver’in bu ilişkisi de kısa sürdü.

Murat Boz’la bir küs bir barışık giden ilişkisinin ardından pek çok isimle anılan Aslı Enver iddialara göre yeni bir aşka yelken açtı. Aslı Enver’in yeni sevgilisinin iş insanı Berkin Gökbudak olduğu konuşuluyor. Aslı Enver’in sevgilisi kim? Berkin Gökbudak kimdir, nereli, kaç yaşında? Mesleği ne?

Oyuncu Aslı Enver iddialara göre şimdi yeni bir aşka yelken açtı. Gazetemagazin’in haberine göre Aslı Enver, ünlü iş insanıyla aşk yaşıyor.Aslı Enver ve iş insanı Berkin Gökbudak’ı ortak arkadaşları tanıştırdı. İddialara göre Enver ve Gökbudak yaz başından bu yana da birlikte zaman geçiriyor.Ünlü oyuncu Aslı Enver; Murat Boz, Kerem Tunçeri, Önder Öztarhan gibi isimlerle aşk yaşamıştı.

Berkin Gökbudak’ın yaşı, memleketi ve özel hayatına dair pek bir bilgi bulunamadı. Galatasaray Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimini tamamlayan Berkin Gökbudak, Bayer, Alliance Healtcare gibi şirketlerde çalıştı.

BERKİN GÖKBUDAK KİMDİR?

Dünyanın en büyük sağlık şirketlerinden biri olan Johnson & Johnson’ın ilaç grubu Janssen Türkiye’nin Onkoloji – Hematoloji İş Birim Liderliğine Eylül 2021’de atanan Berkin Gökbudak lisans eğitimini Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde tamamladı.

Galatasaray Üniversitesi’nde Pazarlama İletişim Yönetimi üzerine yüksek lisans yapan Gökbudak, Johnson & Johnson’a katılmadan önce Bayer ve Alliance Healthcare’de Ürün Müdürü, İş Analitiği, Global Ürün Müdürü, Satış Etkinliği ve Müşteri İlişkileri gibi pozisyonlarda görev aldı.

Farklı terapötik alanlarda sorumluluklar üstlenerek marka lansmanı, satış ve pazarlama alanlarında deneyim kazanan Berkin Gökbudak, Bayer’de Türkiye ve İran bölgeleri Kadın Sağlığı İş Birim Liderliği görevini yürüttü.

You cannot copy content of this page