Merve Taşkın kimdir? Kaç Yaşında? Sevgilisi kim? Merve Taşkın Babası kimdir?

13.01.2023

Merve Taşkın kimdir? Babası kimdir?

Merve Taşkın, 1998 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adını duyuran Taşkın, bekaret üzerine yaptığı açıklamaları dikkat çekti.

Twitter’da birçok kez TT olan Taşkın, ilk olarak 2017 Eylül ayında, Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden Beşiktaş’ın Porto’yu yendiği maç sonrası yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmişti.

Loris Karius ve Adem Ljajic gibi isimlerle anılan Merve Taşkın, Emre Mor’un mesajlarını mesajlarını paylaştı.

Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, “OnlyFans” hesabındaki müstehcen içerikli görüntü paylaştığı iddiasıyla yargılandığı davada, “Siteyi sosyal medyadaki takipçi sayımı artırmak amaçlı kullandım. Sitede herhangi bir fotoğraf ya da video satışı yapmadım. Ayrıca dosyaya konu edilen ve müstehcen olduğu iddia edilen fotoğrafların, müstehcen olduğunu düşünmüyorum” dedi.

İstanbul 55. Asliye Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen duruşmaya, Taşkın, avukatı Feyza Altun ile birlikte katıldı.

“Mesleğim influencer, aylık gelirim 20 bin TL”

Mahkemede kimlik tespiti sırasında Taşkın, mesleğini ‘Influencer’, aylık gelirini ise 20 bin TL olarak açıkladı. Duruşmaya geldiği kıyafetle dikkati çeken Taşkın, sabit bir ikametgâhının olmadığını, sürekli ev değiştirdiğini ifade etti. Taşkın, savunmasında, “Üzerime atılı suçları kabul etmiyorum. Siteye, Mart 2022’de üyelik oluşturdum, 3 ay sonra üyeliğimi sonlandırdım. Site kapalı ve görüntüler yok.  Dolandırıcıymış, ben de sorun yaşadım” dedi.

Ünlü fenomen Merve Taşkın kimdir?

Merve Taşkın, 1998 Tarihinde İstanbul’da doğmuştur.

Ünlü fenomen Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla isimini duyurmayı başarmıştır. Fenomen Taşkın bekaret üzerine yaptığı ilginç açıklamaları ile dikkatleri üzerine çekti.

Merve Taşkın kimdir? Babası kimdir?

Ünlü Fenomen Merve Taşkın Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan ve cesur paylaşımlarıyla ismini geniş kitlelere duyuran Merve Taşkın, Twitter’da bazı zamanlardan TT omayı başaran Ünlü Fenomen Merve Taşkın, son olarak Beşiktaş’ın File Bekçisi ve Yakışıklı kalecisi Loris Karius’un kendisine Instagram’dan mesaj gönderdiği haberleriyle yine gündeme gelemyi başarmıştı.

Fenomen Taşkın ek olarak da Instagram hesabı üzerinden yaptığı bir açıklamayla İSMİNDEN söz ettirdi.

Fenomen Merve Taşkın, cinsel tercihiyleriyle ilgili olarak açıklama yapmaya devam ediyor ve “Sanırım ben aseksüelim ve hala bakireyim.” notunu düşmüştü.

Fenomen Merve Taşkın, sosyal medya hesabı instagram üzerinden yaptığı son paylaşımında ise , Artık bakire değilim. Merakımdan yaptım. diyerek yine gündeme gelmiş ve Kiminle olduğunu da söyleyemem. Bu konuyla alakalı daha fazla soru sormazsanız sevinirim’ açıklmasında bulunmuştu.

Ünlü Fenomen Merve Taşkın’dan “Bakireliğini kaybettin mi?” sorusuna yanıt: Ölene kadar bakireyim diyerek cevap verdi adeta takipçilerinin kafınıs çok karıştıran Taşkın sürekli farklı açıklamalarda bulunmaya devam ediyor bir bakireyim bir bakire değilim diyerek hala kafalarda soru işareti bırakmaya devam ediyor

Fenomen Merve Taşkın Ünlü futbolcuların mesajlarını ifşa ederek gündeme gelmeye devam ediyor , ve Instagram hesabından bakireliği hakkında gelen bir soruya cevaplayarak takipçileri ile paylaştı.

You cannot copy content of this page